Survivor 5: «Με λες ψεύτρα;» - Σκοτώθηκαν Βρισηίδα και Σοϊλέδης πριν το αγώνισμα

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Με λες ψεύτρα;» - Σκοτώθηκαν Βρισηίδα και Σοϊλέδης πριν το αγώνισμα

Η Βρισηίδα φαίνεται πως δεν έχει πάρει καθόλου καλά το γεγονός ότι είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων. Μετά το ξέσπασμά της στο χθεσινό (27/2) συμβούλιο του Survivor 5, τα έβαλε και με τον Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό (28/2) αγώνισμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βρισηίδα αποκάλυψε στο ceremony ότι ο ποδοσφαιριστής τη ρώτησε τι θα ψηφίσει στο συμβούλιο. Ο Άρης διέψευσε τα λεγόμενά της και κάπου εκεί η Βρισηίδα βρήκε και πάλι την ευκαιρία να ξεσπάσει

Μάλιστα ενοχλήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που ενώ προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν οι συμπαίκτες της εκείνη συνέχιζε να φωνάζει, ενώ από τη μεριά του ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να συνεχίσουν με το αγώνισμα για να σταματήσει η ένταση.

Ο καυγάς της Βρισηίδας και του Σοϊλέδη στο Survivor 5

Έγινε μόλις έσβησαν οι κάμερες - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ

Στο Survivor 5, όπως έχουμε προσέξει, αρκεί... μια σπίθα για να πιάσει «φωτιά» ανάμεσα στους παίκτες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ένταση, αυτή την φορά λόγω των συνεχόμενων ηττών των Διάσημων στα αγωνίσματα.

Η κόκκινη ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει χάσει σε όλες τις αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν απώλειες στο δυναμικό της (δείτε εδώ ποιος βγαίνει υποψήφιος σήμερα), αλλά και να μην τρώνε. Ο συνδυασμός αυτός είναι λογικός να φέρει νεύρα, άρα και να ειπωθούν φράσεις με «θολωμένο» μυαλό, οι οποίες προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τόσο στις τάξεις της ίδιας της ομάδας όσο και με τους αντιπάλους της.

Στη δεύτερη περίπτωση, ειδικά, έχουμε παρατηρήσει πολλά περιστατικά ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων, όπου τα «αίματα ανάβουν». Αρκεί μονάχα μια ατάκα σε οποιαδήποτε στιγμή του αγωνίσματος, ώστε οι παίκτες να έρθουν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr