Παντρεύεται η Κάτια Ταραμπάνκο; Το βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο

Έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται η Κάτια Ταραμπάνκο; Το βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια μάλιστα έκανε την επιστροφή της και στα social media.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το παιχνίδι, το όμορφο μοντέλο είναι ξανά ερωτευμένο. Ο σύντροφός της ονομάζεται Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και μάλιστα υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Κάτια να έχει δεχτεί ήδη πρόταση γάμου από εκείνον.

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους. Μάλιστα, όπως βλέπουμε, η Κάτια φοράει στο δάχτυλο της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι κάτι που επιβεβαιώνει πως το ζευγάρι πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέσης τους.

Το μονόπετρο στο δάχτυλο της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Αγαπημένο μου Instagram, καλησπέρα σας! Δεν πέρασε πολύς καιρός η αλήθεια είναι, μπαμ έγινε όλη η διαδικασία. Μέρες σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να μοιραστώ με όλους μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα υποστήριξης και μη… Όλα τα μηνύματα με βάζουν σε σκέψεις αυτοκριτικής. Περίεργα τα συναισθήματα. Αναφέρομαι και στο Survivor, δεν περίμενα να λήξει τόσο γρήγορα. Περίεργα και αυτά που συμβαίνουν λίγα χιλιόμετρα μακριά μας.

Είμαι ακόμη πολύ σοκαρισμένη, δεν το έχω αντιληφθεί, είναι ένα τεράστιο «δεν». Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και υγεία. Και συγχωράτε με για τις εκφράσεις μου. Είναι ξεκάθαρα αμηχανία, δεν είναι ψευτομαγκιά. Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αμήχανη, στραβώνει το στοματάκι της…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια.

«Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω...» - Οι αντιδράσεις της Κάτιας για το μήνυμα του συντρόφου της

Η Κάτια Ταραμπανκό δε μπόρεσε να κρύψει τον αγαπημένο της από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και μέσα από το Survivor 5. Το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης 15/3 έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω για Ευρυδίκη και Κάτια. Οι σύντροφοι των κοριτσιών έμμεσα και άμεσα φανέρωσαν την αγάπη τους για τις κοπέλες, που αν και στην κόκκινη ομάδα, αποδεικνύουν πόσο μαχήτριες είναι.

Η Ταραμπανκο δεν γινόταν να μην το σχολιάσει όλο αυτό και έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 επέστρεψε λέγοντας πως της λείπει πολύ ο Θοδωρής αλλά και ότι δεν περίμενε να βγει να μιλήσει για εκείνους δημόσια.

«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ.

Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον άνθρωπο που της έχει κλέψει την καρδιά.