Survivor 5: Ο Κατσαούνης ξεφτίλισε την Σοφιάννα μπροστά σε όλους! Έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες

«Είδες που γυρίζει ο τροχός…»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο Κατσαούνης ξεφτίλισε την Σοφιάννα μπροστά σε όλους! Έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Η κατάσταση στο Survivor 5 είναι… τεταμένη, ειδικά μετά την αλλαγή των ομάδων, με τους παίκτες να αναζητούν τις ισορροπίες τους κάτω από τις νέες συνθέσεις, που διάλεξε η παραγωγή, με αποτέλεσμα φυσικά να μη λείπουν οι εντάσεις.

Κάποιες κόντρες, βέβαια, κρατούν καλά και μία από αυτές είναι εκείνη της Σοφιάνας Αβραμάκη και του Γιώργου Κατσαούνη. Μπορεί μετά το πρώτο αρνητικό τους διάστημα στο παιχνίδι να είχαν συμφιλιωθεί για λίγο, λόγω της συστράτευσης των δύο με την Ασημίνα, αλλά με τον καιρό φάνηκε, τελικά, ότι τους χωρίζουν πολλά, δημιουργώντας μια ακόμη αντιπαλότητα στην μπλε παραλία

.Η αντιπαλότητα αυτή έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν ο Κατσαούνης και η Ασημίνα μετακόμισαν στην κόκκινη ομάδα, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τη Σοφιάνα, που έμεινε μόνη της επί της ουσίας εναντίον των άλλων υποομάδων στην μπλε. Μετά από λίγες μέρες, η φιλία της με την Ασημίνα έγινε «σκόνη και θρύψαλα».

Στο trailer αυτό, όμως, βλέπουμε πως ο Κατσαούνης έχει ενεργό ρόλο σε αυτό τον… χωρισμό, αφού με τη σειρά του σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στα κορίτσια. Η Σοφιάννα δεν μπορούσε να μην αντιδράσει και, σε μια στιγμή που τελικά κόπηκε στο μοντάζ, άρχισε να... διαβάστε εδώ την συνέχεια!