Survivor 5: Αδιανόητο! Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "πρόδωσε" τον παίκτη που θα αποχωρήσει απόψε

Η αποκάλυψή του με ένα Insta story

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αδιανόητο! Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος στο φετινό Survivor 5 καθώς μπορεί να έχουμε δει αρκετές συγκινητικές αποχωρήσεις όπου μια από αυτές ήταν και του Λάμπρου Κωνσταντάρα ωστόσο αυτό δεν σταματά τον Ατζούν Ιλιτζαλι στο να προσθέτει νέους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης όπου όπως είδαμε τις προηγούμενες ημέρες έχουν φέρει τα πάνω κάτω τόσο στην κόκκινη όσο και στην μπλε ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler μας ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο είναι η Μυριέλλα Κουρεντή κάτι που δεν ήταν καθόλου αναμενόμενο καθώς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Από την άλλη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όπου θα μπορούσε να θεωρηθεί πως αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο πως είναι εκείνη που φεύγει μιας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε περιμένω Μύρι μου».

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor 5

Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο

Διάσημοι και Μαχητές στο σημερινό 30/3 επεισόδιο του Survivor 5 θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας. Να σημειωθεί πως τις δυο ασυλίες κέρδισαν οι Μπλε, το έπαθλο επικοινωνίας οι Κόκκινοι και σήμερα αναμένουμε ποια από τις δυο ομάδες θα επικρατήσει.

Όπως είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ), η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου θα κράξει τον Σπύρο Μαρτίκα, λόγω της χθεσινής 29/3 συμπεριφοράς του, όπου είπε μπροστά σε όλους πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και πως έχει συμφέροντα να μείνει στο παιχνίδι.

Από την άλλη στο αγώνισμα ο Άρης Σοϊλέδης θα τραυματιστεί άσχημα και θα αναγκαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η μέλλουσα σύζυγός του, Μαρία Αντωνά, το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγώνων για περίπου 10 ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Όπως επίσης παρακολουθήσαμε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα φύγει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και θα οδηγηθεί επίσης στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον παίκτη που αποχωρεί επίσης τον γνωρίζουμε. Παρά το ντέρμπι στις ψήφους βγήκε το όνομα που τελικά θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Survivor 5 spoiler 30/3

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που έχουν επιβεβαιωθεί, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και θα πάρει το έπαθλο είναι η Μπλε, ακόμη και αν ο Σοϊλέδης δεν παίξει σε όλο το αγώνισμα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram