Survivor 5 trailer (30/4): Χαμός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Έγινε γνωστό πως...

Επέστρεψε και μετέφερε τα ευχάριστα στους διαγωνιζόμενους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer (30/4): Χαμός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Έγινε γνωστό πως...

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας λόγω υποχρεώσεων που είχε στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5 και μάλιστα μαζί τους γιους του (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η επιστροφή του παρουσιαστή συνοδεύτηκε και με μία special ανακοίνωση για τους διαγωνιζόμενους, όπως βλέπουμε στο νέο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες για το αυριανό (30/4) επεισόδιο.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε συνεχίζονται δυναμικά, με την ομάδα να τίθεται αυτή τη φορά απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα καταγγέλλει πως ο Τάκης προσπάθησε να στρέψει την ομάδα εναντίον του αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε μία «καταγγελία» για τον συμπαίκτη του προχωρά και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αποκαλύπτει στην παρέα του πως ο Τάκης τον πλησίασε, μόλις λίγο καιρό μετά τον ακραίο καυγά τους στο συμβούλιο του νησιού, και του ζήτησε να μην το ψηφίσει καθώς αν βγει αυτή την εβδομάδα υποψήφιος, τότε σίγουρα θα αποχωρήσει.

Τα πάντα αλλάζουν ωστόσο όταν οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο ceremony πριν από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοινώνει τότε πως στον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, η νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων στην Πούντα Κάνα.

Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών στο νέο επεισόδιο του Survivor 5 (30/4)

Αποχωρεί ο Τάκης;

Στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε μια εβδομάδα από σήμερα ο Τάκης Καραγκούνιας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όχι δεν θα αποχωρήσει οικειοθελώς ο παίκτης της μπλε ομάδας, όμως δείχνει πως δύσκολα θα αποφύγει τόσο την υποψηφιότητά του, όσο και την αποχώρησή του. Κάτι που έχει καταλάβει και ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της μπλε ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως ο Τάκης Καραγκούνιας έχει τσακωθεί μ' όλους τους παίκτες του Survivor! Με όλους όμως. Είτε είναι συμπαίκτες, είτε αντίπαλοι. Δεν έχει καμία συμπάθεια μέσα στο παιχνίδι και από την στιγμή που δημιουργεί πολλά θέματα στην ομάδα του θεωρείται δεδομένο πως θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μάλιστα όπως θα δούμε στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (30/04) οι παίκτες της μπλε ομάδας στήνουν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.