Survivor 5: «Προτιμώ να μην κάνω σ@ξ παρά να...» - Η επική ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για πρώην συμπαίκτη του

Και όμως το πε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Προτιμώ να μην κάνω σ@ξ παρά να...» - Η επική ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για πρώην συμπαίκτη του

Δεν υπολογίζει τίποτα και τα λέει πάντα έξω από τα δόντια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως πρόσφατα που αναφέρθηκε στην ψηφοφορία του Survivor με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο, και αυτό θα κάνει όπως όλα δείχνουν και απόψε Παρασκευή 20/5 στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark καθώς απαντά σε "καυτές" ερωτήσεις που θα συζητηθούν.

Η επική απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Συγκεκριμένα από απόσπασμα που προβλήθηκε , ο παρουσιαστής φαίνεται να ρωτά τον πρώην παίκτη το αν θα προτιμούσε να μην κάνει σ@ξ για 6 μήνες ή να πάει 15 μέρες με το Βαλάντη , με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, διακοπές, και εκείνος απαντά απολαυστικά πως θα διάλεγε το πρώτο.

Έκανε reunion με τον Κατσαούνη και τη Σοφιάνα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη. Έτσι, ο συγκεκριμένος παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αφορμή αποτέλεσε η επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη κατά του Τάκη Καραγκούνια. Ο ίδιος επέστρεψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στην Ελλάδα (προκαλώντας κοσμοσυρροή), αλλά δε θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Το μόνο που είχε πει στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο ήταν «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Απ' ότι φαίνεται δεν τον ενόχλησε καθόλου η αποβολή του.

Η απόφαση της παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για την αποβολή του από το παιχνίδι, όμως, σχολιάστηκε έντονα, στα social media, αλλά και από τις εκπομπές.

Το βράδυ της Τρίτης 10/5, ο Γιώργος Κατσαούνης συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες του. Ο ένας ήταν από τη μπλε ενώ ο άλλος από την κόκκινη ομάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο πρώτος ανάρτησε stories στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram από το βράδυ της συνάντησης.