Survivor 5: Άβολα και τρυφερά παιχνιδάκια - Η Βρισηίδα κάνει με κάθε τρόπο τον Μαρτίκα να ζηλέψει

Μπήκε ο Σοϊλέδης στο κόλπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Άβολα και τρυφερά παιχνιδάκια  - Η Βρισηίδα κάνει με κάθε τρόπο τον Μαρτίκα να ζηλέψει

Το Survivor 5 είναι κατά κοινή ομολογία ένα παιχνίδι, στο οποίο βλέπουμε τις ισορροπίες να ανατρέπονται συνεχώς. Το ζευγάρι Μαρτίκας και Βρισηίδα αποτελεί ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα καθώς έκανε μια προσπάθεια να υπάρξει μαζί και δημιουργήσει κάτι ερωτικό, αλλά πολύ σύντομα τους είδαμε στα μαχαίρια.

Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5,κατά τον αγώνα ασυλίας (Δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε) για άλλη μια φορά ήταν απόμακροι και οι αναφορές του ενός στον άλλον έκρυβαν σπόντες. Το κορυφαίο σκηνικό όμως, που έκρυβε και κάτι αμήχανο ήταν τα παιχνίδια της Ανδριώτου με τον Σοϊλέδη στον πάγκο, που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα στον Σπύρο.

Τα τρυφερά παιχνίδια του Άρη Σοϊλέδη με τη Βρισηίδα στο Survivor 5

Της έθιξαν τον Δάντη και τα ''πήρε'' στο κρανίο

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.