Survivor 5: Κοίταξε τον ουρανό και του μίλησε - Η συγκινητική αφιέρωση του Σοϊλέδη στον πατέρα του που δεν ζει

Με αφορμή τη γιορτή για τους μπαμπάδες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Κοίταξε τον ουρανό και του μίλησε - Η συγκινητική αφιέρωση του Σοϊλέδη στον πατέρα του που δεν ζει

Ο Άρης Σοϊλεδης έχει πάρει τον τίτλο του άχαστου παίχτη, αφού η πορεία του στο Survivor 5 έχει αποδείξει το πόσο καλά είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Την Τρίτη 21/6 κέρδισε για άλλη μια φορά την ατομική ασυλία και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική αφιέρωση.

Με αφορμή λοιπόν, τη γιορτή του πατέρα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα ''Σωτήρης'', ο οποίος είναι ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή. Κοιτώντας λοιπόν, τον ουρανό του έστειλε με έναν τρόπο την νίκη του και την αγάπη του.

Η αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη στον πατέρα του στο Survivor 5

Τα γαλλικά του Σοϊλέδη όταν έχασε έναν αγώνα

Στο σημερινό 20/6 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με μοναδικό σκοπό τους πλέον να κερδίσουν μια θέση στους τελικούς, που θα γίνουν στη Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, με το παιχνίδι να είναι ατομικό ο Άρης Σοϊλέδης λόγω των αθλητικών του επιδόσεων έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει την ασυλία (Δείτε εδώ ποιος - ποια θα είναι) και για το λόγο αυτό δε δέχεται εύκολα την ήττα του, αφού όταν έχασε από τον Νίκο Γιάννη, πήγε στον πάγκο του και άρχισε τα... γαλλικά του.