Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Εμένα μου στοίχησε» - Δε μπορούν να πιστέψουν την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη

Στεναχωρημένοι Σταυρούλα και Στάθης

Survivor 5: «Εμένα μου στοίχησε» - Δε μπορούν να πιστέψουν την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη
Survivor 29.06.2022 21:20
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Το αποψινό επεισόδιο 29/6 Survivor 5 ξεκίνησε, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, που, όπως φάνηκε, στεναχώρησε του εναπομείναντες παίκτες. Η Σταυρούλα γύρισε στην καλύβα και δεν κοιμήθηκε δίπλα στον καλό της φίλο και αυτό την έκανε να ξυπνήσει αρκετά φορτισμένη.

«Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος, ήταν πολύ καλό παιδί, εμένα μου στοίχησε», είπε συγκινημένος ο Στάθης.

ενώ η Σταυρούλα μάλιστα δάκρυσε στην κάμερα λέγοντας :«Δηλαδή πραγματικά κάποιες φορές σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δε το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει. Δεν άξιζε να φύγει. Ανεξάρτητα με αυτό που είχε συμβεί μεταξύ μας ήταν ένα πολύ καλό παιδί με ήθος»

Στεναχωρημένοι Σταυρούλα και Στάθης με την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη στο Survivor 5

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 ο Νίκος Γιάννης

Νίκος Γιάννης, Άρης, Μαίη και Σταυρούλα ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5, ωστόσο, ο πρώτος δεν είχε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και οι παίκτες βάζουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

«Θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα. Είναι η κολλητή μου εδώ μέσα, έχουμε πει τόσα. Ξέρω τι έχει παλέψει εκεί έξω στη ζωή. Πραγματικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. έξω. Έχει μάθει να παλεύει, όπως παλεύει εδώ μέσα», είπε ο χορευτής λίγο πριν αποχωρήσει.

Ο Νίκος Γιάννης μπορεί να ήταν από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά και να βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των στατιστικών, ωστόσο, δεν ήταν και τόσο αγαπητός στον κόσμο.

Ο χορευτής μπήκε στο Survivor 5 περίπου στα μέσα του Μαρτίου και όπως έχει κυκλοφορήσει κάθε εβδομάδα έπαιρνε περίπου στα 1.000 ευρώ. Άρα, μέχρι χθες στην αποχώρηση του, κατάφερε να συγκεντρώσει 14.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα μετά τον τσακωμό της με τον Νίκο Γιάννη - «Δεν έχω καμία όρεξη»

Survivor 5: "Αρπάχτηκαν" μετά το παιχνίδι Ασημίνα και Νίκος Γιάννης - «Πας καλά ρε;»

Share