Γλίτωσε χώρο στο παιδικό δωμάτιο με αυτό το κρεβάτι σοφίτα από τα ΙΚΕΑ

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλίτωσε χώρο στο παιδικό δωμάτιο με αυτό το κρεβάτι σοφίτα από τα ΙΚΕΑ

Αν έχεις μπουχτίσει με τα έπιπλά σου και θέλεις να γλιτώσεις λίγο χώρο στο παιδικό δωμάτιο, τώρα που το παιδί μένει σπίτι και διαβάζει, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το κρεβάτι σοφίτα που έχουν τα καταστήματα IKEA.

Σίγουρα το δωμάτιο του παιδιού είναι γεμάτο παιχνίδια και βιβλία, πεταμένα παντού! Τι καλύτερο λοιπόν από το να οργανώσεις σωστά το χώρο;

Με αυτό το γραφείο - σοφίτα που σου βρήκαμε στα IKEA, το παιδί σου μπορεί να έχει το δικό του χώρο για να παίζει, ενώ θα έχει συγκεντρωμένο το γραφείο του και το κρεβάτι του.

Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να βγούμε για ψώνια, το online store του IKEA ωστόσο έχει ό, τι χρειάζεσαι προκειμένου να επιπλώσεις εκ νέου το παιδικό δωμάτιο.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του IKEA, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το πολύχρωμο έπιπλο που θα ταίριαζε τέλεια σε παιδικό δωμάτιο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και μία τέτοια αλλαγή τη χρειάζεσαι!

ikea γραφείο κρεβάτι

Κοστίζει 395 € και θα το βρεις εδώ.

Αν πάλι τα παιδιά σου μένουν στο ίδιο δωμάτιο, τότε πρέπει σίγουρα να ρίξεις μια ματιά σε αυτή τη μεταλλική κουκέτα

Πολλά αδέρφια μένουν στο ίδιο δωμάτιο και ξέρουμε πως πρόκειται για μπελά, μιας και τα δύο κρεβάτια πιάνουν μπόλικο χώρο.

Έτσι σου βρήκαμε στα IKEA, την πιο στιλάτη κουκέτα με την οποία μπορείς να επιπλώσεις το παιδικό δωμάτιο και να γλιτώσεις πολύ χώρο προκειμένου να τα παιδιά να παίζουν με άνεση.

Σίγουρα είναι η τέλεια λύση για τα παιδικά δωμάτια, ενώ πολλά παιδιά τρελαίνονται να κοιμούνται στο πάνω κρεβάτι!

κουκέτα ikea

Κοστίζει 199 € και θα το βρεις εδώ.

TAGS