ΙΚΕΑ: Με αυτό το αντικείμενο θα βάλεις... τάξη στις υποχρεώσεις σου - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Θα δώσει και στιλ στο σπίτι σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΙΚΕΑ: Με αυτό το αντικείμενο θα βάλεις... τάξη στις υποχρεώσεις σου - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Είσαι πολυάσχολος/η με ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα; Τότε αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα, θα βάλει σε... τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου με σκοπό να μην ξεχάσεις καμία. Κοστίζει μόνο 19,99 € και θα σου «λύσει» τα χέρια.

Στα ΙΚΕΑ, τόσο στα καταστήματα, όσο και στο e-shop θα βρεις απίστευτα προϊόντα και έπιπλα για το σπίτι σου. Είναι ένα προς ένα σχεδιασμένα για να σου χαρίσουν άνεση, αλλά και στιλ σε όλους τους εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους σου.

Με μια βόλτα στα καταστήματα τους θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις αν θέλεις να κάνεις από μια μικρή, έως και μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σου, σε όποιο δωμάτιο και αν θελήσεις. Ακόμη και για εσένα που έχεις ένα γεμάτο καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα, έχουν το κατάλληλο αντικείμενο.

Αυτό είναι το αντικείμενο των ΙΚΕΑ που θα βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου

Πρόκειται για έναν πίνακα ανακοινώσεων που μπορείς να κρεμάσεις σε όποιον τοίχο του σπιτιού σου σε βολεύει για να κοιτάς όλη την ημέρα. Στην συσκευασία, περιλαμβάνονται 12 κλιπ και 4 άγκιστρα, όπου μπορείτε να κρεμάσετε κλειδιά και άλλα μικρά πράγματα.

Μπορείς επίσης, να αγοράσεις χαρτάκια στα οποία θα σημειώνεις όλες τις υποχρεώσεις που έχει να κάνεις όλη σου την ημέρα και να μην ξεχάσεις ούτε μια. Ειδικά, αν αφορούν τη δουλειά σου, αλλά και το σπίτι σου αν έχεις μάλιστα οικογένεια.

Ο συγκεκριμένος πίνακας ανακοινώσεων κοστίζει μόνο 19,99 € και εκτός από τάξη, θα χαρίσει και στιλ στο σπίτι σου.

Ωστόσο, σου έχουμε λύση για να βάλεις τάξη και στο γραφείο σου. Αν γίνεται χαμός από τα χαρτιά, τότε αυτή η θήκη περιοδικών θα σε «σώσει». Με την τιμή της θα σου... πέσουν τα μαλλιά.

Πίνακας ανακοινώσεων με κλιπ - 19,99 €

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Πλάτος σκελετού: 45 cm
  • Ύψος σκελετού: 62 cm
  • ΙΚΕΑ πίνακας ανακοινώσεων με 19,99 ευρώ
TAGS