Αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου - Κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ

Θα τα λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου - Κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ

Αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου και κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ. Θα σας λύσουν τα χέρια εύκολα και γρήγορα, καθώς είναι οικονομικά και πάρα πολύ χρήσιμα.

Η κουζίνα μας είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος που περνάει την ώρα της συνήθως όλη η οικογένεια, καθώς εκεί μαζευόμαστε για να φάμε όλοι μαζί.

Αυτό το αντικείμενο λοιπόν, είναι σημαντικό. Μπολ και τάπερ του οποίου η τιμή του είναι πραγματικά σοκ. Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα σας λύσει τα χέρια.

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν πιο minimal προτάσεις και θέλουν έναν απλό, μοντέρνο και όμορφα διακοσμημένο χώρο, τότε σίγουρα τα ΙΚΕΑ έχουν λύσεις για εσάς.

Εμείς καθώς ψάχναμε στο eshop τους βρήκαμε αυτά τα μπολ τα οποία είναι μοντέρνα και πολύ όμορφα χωρίς να είναι υπερβολικά, ενώ κοστίζουν μόνο € 10. Ωστόσο ένα αντικείμενο θα κάνει αγνώριστο και το σαλόνι σου. Αξίζει να το δεις

MORGONTE

πιάτο/μπολ, σετ 3 τεμ.

ΙΚΕΑ μπολάκια

€ 9,99

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις την κουζίνα σου

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο από τα υπόλοιπα, και γι' αυτό συνήθως τη βαριόμαστε γρήγορα. Δείτε μερικούς εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να την ανανεώσετε με ελάχιστο κόπο!

Ξύλινα ντουλάπια Αν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα (και όχι μελαμίνη) μπορούν να βαφτούν. Αν αποφασίσατε να το κάνετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία να είστε προετοιμασμένοι, διότι απαιτεί δεξιοτεχνία για να μην σας τρέξει η μπογιά και φυσικά χρόνο, καθώς θα πρέπει να περάσετε τη βάση με αστάρι, να το αφήσετε να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια να περάσετε το χρώμα. Βάλτε ένα χρώμα έντονο ή βάψτε τα ντουλάπια λευκά. Στα ντουλάπια που έχουν τζάμι βάλτε έντονο χρώμα μόνο στην πλάτη.

Ντουλάπια με ταπετσαρία Βάλτε ταπετσαρία στην πλάτη των ντουλαπιών σας και δώστε τους στιλ! Αν θέλετε να φαίνεται περισσότερο και δεν έχετε τζάμια στα ντουλάπια σας, αφαιρέστε τις πόρτες, κάντε τα ανοιχτά (παρακάτω θα δείτε πόσο μόδα έχει γίνει αυτή η νέα τάση). Τέλος, έχετε ντουλάπια με ταμπλά; Βάλτε στην εσοχή τους ή προεξοχή τους ταπετσαρία και ταιριάξετε τη με μια άλλη ταπετσαρία που θα τοποθετήσετε στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

TAGS