Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μοναδικές προσφορές στα ΙΚΕΑ για λίγες ακόμη ώρες - Λήγουν στις...

Μην τις χάσεις

Μοναδικές προσφορές στα ΙΚΕΑ για λίγες ακόμη ώρες - Λήγουν στις...
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 14.11.2020 15:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μοναδικές είναι οι προσφορές που θα βρεις στην διαδικτυακή πλατφόρμα των ΙΚΕΑ για λίγες ακόμη ώρες, καθώς λήγουν σύντομα. Για αυτό αν θέλεις να προλάβεις, πρέπει να κάνεις γρήγορα.

Από την 1η του Νοέμβρη η αγαπημένη αλυσίδα, είχε βάλει εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη για το σπίτι, που χρειάζεται κάθε νοικοκυρά αλλά και ο κάθε ένας που ανοίγει το δικό του σπίτι.

Μέχρι αύριο λοιπόν 15/11 ισχύουν οι προσφορές αυτές για αυτό λοιπόν... τρέξε!

Στα ΙΚΕΑ επίσης, θα βρεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, μόνο με 8,99€!

ΙΚΕΑ προσφορές έως 15/11

Νέα ανακοίνωση ΙΚΕΑ για τους πελάτες - Προσοχή μην την πατήσετε εν μέσω lockdown

Μια νέα σημαντική ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΙΚΕΑ για τους πελάτες τους με σκοπό να μην την πατήσουν, καθώς λόγω του πανελλαδικού lockdown, είναι κλειστά όλα τα καταστήματα τους.

Συγκεκριμένα, κλειστά είναι και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών της γνωστής αλυσίδας και για αυτό μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο μέσω του e-shop.

«Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παραμένουν προσωρινά κλειστά. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ΙΚΕΑ e-shop. H δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για αγορές από τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παρατείνεται 40 ημέρες μετά το άνοιγμα των καταστημάτων», γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ. Αν είστε φαν του online shopping δείτε εδώ όλα τα νέα προίόντα.

ΙΚΕΑ ανακοίνωση lockdown

"Βόμβα" η νέα συνεργασία των ΙΚΕΑ - Το αντικείμενο που χρειάζονται όλα τα σπίτια τώρα στο lockdown!

«Το άρωμα μπορεί να μας ταξιδέψει. Ο οσφρητικός βολβός είναι το κομμάτι του εγκέφαλου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλούν. Αυτό σημαίνει πως ο εγκέφαλός μας μπορεί να συγκρατήσει και να επαναφέρει μνήμες, μέσω της όσφρησης, σε δευτερόλεπτα. Είναι επίσης ένας από τους λόγους που αισθανόμαστε τόσο άνετα στο σπίτι μας και στα σπίτια των φίλων μας, επειδή έχουμε συνδέσει τους συγκεκριμένους χώρους με συγκεκριμένα θετικά συναισθήματα». Αυτή η ιδέα ενέπνευσε τη συνεργασία της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, με τον Ben Gorham, ιδρυτή του πολυτελούς οίκου αρωμάτων και μόδας Byredo.

Το αποτέλεσμα; Η δημιουργία της συλλεκτικής σειράς αρωματικών κεριών OSYNLIG, που σημαίνει «αόρατο» στα σουηδικά. Πρόκειται για μια συλλογή από 13 μοναδικά αρωματικά κεριά που έχουν δημιουργηθεί για να προκαλέσουν τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν αυτό που δεν περιγράφεται με λόγια– από την νοσταλγία του παρελθόντος, μέχρι τα όνειρα που έχετε κάνει για το μέλλον - και πάνω απ' όλα, για να σας βοηθήσουν να νιώσετε κάθε χώρο του σπιτιού με όλες σας τις αισθήσεις.

Ποιο είναι το άρωμα του σπιτιού σας;

ΙΚΕΑ αρωματικά κεριά

«Το άρωμα που έχει το σπίτι σας είναι πολύ ιδιαίτερο και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πώς σας κάνει να νιώθετε όταν βρίσκεστε στον χώρο σας. Ένα σπίτι δεν έχει να κάνει μόνο με τις πρακτικές και λειτουργικές του ανάγκες, είναι ο χώρος που μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας και είναι ο χώρος που δημιουργούνται αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από αντικείμενα, ήχους, φως και αρώματα», αναφέρει ο Ben Gorham, ιδρυτής της Byredο.

Βασισμένη σε αυτό το σκεπτικό, η συλλεκτική σειρά OSYNLIG περιλαμβάνει 13 διαφορετικές προτάσεις αρωμάτων για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Η σειρά χωρίζεται σε 3 κατηγορίες - αρώματα με βάση τη φρεσκάδα, τα άνθη και το ξύλο – και οι σχεδιαστές της σειράς τα έχουν επιμεληθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις μυρωδιές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

«Κάτι που είναι φύσει αόρατο όπως το άρωμα, χρειάζεται κάτι που να του δίνει υφή», λέει η Iina Vuorivirta, Σχεδιάστρια στην ΙΚΕΑ. Κάθε κερί OSYNLIG έχει τοποθετηθεί σε ένα μοναδικό κεραμικό δοχείο, περασμένο με βερνίκι δύο χρωμάτων, τα οποία εκπροσωπούν τα συστατικά των αρωμάτων του κάθε κεριού – από κυπαρίσσι με σύκο, μέχρι καπνό με μέλι.
Κάθε κεραμικό δοχείο περιλαμβάνει επίσης μια ειδική σήμανση σε σχήμα τριγώνου. Αυτή η σήμανση είναι μια αναφορά σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που οι άνθρωποι κατανοούν το άρωμα – τις νότες: σαν έναν συνδυασμό από νότες κορυφής (top notes) που γίνονται αντιληπτές πρώτα, νότες καρδιάς (middle notes) που έρχονται στη συνέχεια και διαρκούν περισσότερο, και νότες βάσης (base notes), οι οποίες σχηματίζουν το κάτω μέρος του τριγώνου και που παραμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αρώματος. Το δοχείο έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε όταν το κερί τελειώσει, να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων ή για τη διακόσμηση του χώρου σας.

Η συλλεκτική σειρά OSYNLIG με τα 13 μοναδικά αρωματικά κεριά της, είναι ήδη διαθέσιμη και σας περιμένει να την ανακαλύψετε, μέσα από το IKEA.gr .

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δείτε φωτογραφία από το νέο καμαρίνι της Καινούργιου στο Open - Το διακόσμησε από τα ΙΚΕΑ

Απολαύστε τις φθινοπωρινές ημέρες στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ

TAGS
Share