Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Επιστρέφει σπίτι του νωρίς

Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Reality 04.02.2023 00:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένας μικρός χαμός είδαμε να συμβαίνει στο πρώτο συμβούλιο των ομάδων στο αποψινό 3/2 επεισόδιο του Masterchef 7 μέσα από την συχνότητα του STAR και η ομάδα που νίκησε ήταν τελικά οι Μπλε, με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με την πρώτη ήττα σε ομαδική δοκιμασία (δείτε εδώ το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην έναρξη του συμβουλίου).

Έτσι λοιπόν, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο αρχηγός Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Έτσι, εκείνος επέλεξε να βγάλει πρώτο στον τάκο τον εαυτό του ενώ στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως πίεσαν ψυχολογικά πολύ την Στέλλα Κατσέ με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση (δείτε εδώ όλα όσα είπε με δάκρυα στα μάτια).

Η ώρα για το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς έφτασε και μαζί η στιγμή να μάθουν οι διαγωνιζόμενοι ποια ομάδα είναι η νικήτρια της πρώτης Ομαδικής Δοκιμασίας του MasterChef. Η διαδικασία της ψηφοφορίας αποδείχθηκε μάλιστα μια πολύ δύσκολη υπόθεση τελικά, οι τέσσερις παίκτες που ψηφίστηκαν για την δοκιμασία αποχώρησης είναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, o Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Θοδωρής Γαλάνης και ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε 3/2 από το Masterchef 7

Και οι 4 φυσικά διαγωνιζόμενοι μπήκαν πολύ δυναμικά στην κουζίνα και προσπάθησαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους ωστόσο τα πράγματα για κάποιους δεν πήγαν τόσο καλά όσο περίμεναν. Οι κριτές μαζί με τον καλεσμένο τους δοκίμασαν, στο τέλος, τα πιάτα που ετοίμασαν οι υποψήφιοι και αμέσως μετά ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα.

Την καλύτερη προσπάθεια την είχε όπως είπαν με διαφορά ο Αλέξανδρος τον οποίο βαθμολόγησαν και οι 4 με 8/10. Ο παίκτης, από την άλλη, που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του Masterchef ήταν ο Έλσον.

παίκτης

Ποιος είναι ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο Έλσον τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Με όπλο την αγάπη του για τη μαγειρική, έρχεται στο MasterChef για να επεκτείνει τους μαγειρικούς του ορίζοντες, και να απορροφήσει όσες περισσότερες γνώσεις μπορεί. Έχει γεννηθεί έτοιμος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και θεωρεί ότι η κατάκτηση του τροπαίου είναι μια διαδικασία, που γίνεται, ένα βήμα τη φορά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 7 highlights 2/2: Τα πρώτα ευτράπελα και ο ιδρώτας παίκτη που έπεσε στο κεφάλι του Κοντιζά

MasterChef: «H επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω κοστίζει...» - Το αστρονομικό ποσό που θέλει να δώσει ο Αιμίλιος

Share