Survivor highlights 27/3: Το επικό σχόλιο της Χατζηανδρέου για τους γάμους του Δάντη και η παίκτρια που βγήκε στον τάκο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 27/3: Το επικό σχόλιο της Χατζηανδρέου για τους γάμους του Δάντη και η παίκτρια που βγήκε στον τάκο

Ένα ιδιαίτερα ήρεμο επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε χθες Τετάρτη 27/3. Δεν σημειώθηκαν εντάσεις, με τους παίκτες να είναι ήρεμοι και να βλέπουμε ένα χιουμοριστικό παιχνίδι στο τέλος...

Αναλυτικά τα highlights του Survivor για την Τετάρτη 27/3

«Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ασημίνας για το παρελθόν του Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσα από την απόφαση της να λάβει συμμετοχή για τρίτη χρονιά στο Survivor - αυτόματα άφησε πίσω στην Ελλάδα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Το ζευγάρι υπομένει την απόσταση, που κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ούτε και συνηθίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αντίδραση της Ασημίνας, όταν άκουσε τον Δάντη σε έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ τα δάκρυά της).

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/3 μάλιστα η παίκτρια θέλησε να αναφερθεί με χιούμορ στον σύντροφό της και στο παρελθόν του πριν από εκείνη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε στα παιχνίδια της Καραϊβικής σχετική με το πόσο διήρκησε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία, η ίδια ξέσπασε σε γέλια.

«Τυχαίο, ότι έπεσε σε εμένα αυτή η ερώτηση ε; Δεν έχω παντρευτεί. Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου, να σου πω», είπε με χιούμορ η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή, τα φιλιά μας».

Με τελικό σκορ 10/6 - Η ομάδα που κέρδισε την τελευταία ασυλία της εβδομάδας

Οι καιρικές συνθήκες στη Δομινικανή Δημοκρατία έκαναν τους αγώνες ακόμα πιο δύσκολους από ότι είχε προβλέψει η παραγωγή, καθώς στα μισά του γυρίσματος ξέσπασε έντονη βροχόπτωση.

Εν τέλει, η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη και να πάει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού - ήταν αυτή που σας είπαμε νωρίτερα από το Youweekly.gr - η κόκκινη με τελικό σκορ 10-6!

Και όμως την έβγαλαν στον τάκο - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Θυμίζουμε, πως στην σημερινή 28/3 μονομαχία αποχώρησης θα δούμε 4 γυναίκες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Για την ώρα έχουμε δει να βγαίνουν διαδοχικά στον τάκο οι: Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου, και η Aira Adomaityte.

Χθες λοιπόν έχασαν οι μαχητές, επομένως οδηγήθηκαν στην κάλπη του συμβουλίου του νησιού. Το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει, πως η 4η υποψήφια της εβδομάδας θα κρινόταν ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και στην Χρύσα Χατζηγεωργίου...και εν τέλει η άτυχη ήταν η Χρύσα.