Ηλέκτρα (29/3): Πιάνουν στα πράσα Ηλέκτρα και Παύλο να φιλιούνται κολασμένα στο δάσος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (29/3): Πιάνουν στα πράσα Ηλέκτρα και Παύλο να φιλιούνται κολασμένα στο δάσος

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει). Θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων ένα τρίτο πρόσωπο να πιάνει στα πράσα Ηλέκτρα και Παύλο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Eπεισόδιο 104

Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους; Γιατί; Τι έχει στο μυαλό της; Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της; Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει ποιος του έστειλε το γράμμα που γράφει για το κασσετοφωνάκι της Πόπης. Θα κάνει τη λάθος κίνηση, αποκαλύπτοντας αν το κρατά στα χέρια του και πού το έχει κρύψει;

Η Ηλέκτρα συναντά μυστικά τον Παύλο και ενώ μαλώνουν ξανά, καταλήγουν να φιλιούνται. Όμως δεν είναι μόνοι! Ο Κυριάκος τους έχει ακολουθήσει με τη φωτογραφική μηχανή! Θα βγάλει τελικά τη φωτογραφία που αποδεικνύει την παράνομη σχέση τους;

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Η συνάντηση Παύλου - Ηλέκτρας δεν θα γίνει ποτέ αφού εκείνος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Νικόλας αποφασίζει να μην επιστρέψει ξανά στην Αρσινόη.

Ο Βρεττός μαθαίνει για τον εφηβικό έρωτα της Νεφέλης για τον Παύλο και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί σε βάρος της Ηλέκτρας. Κι ενώ η Δόμνα πηγαίνει για επισκεπτήριο, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να δει και να εμψυχώσει τον γιο της, ο Βασίλης εμμένει στην απόφασή του να εκτίσει την ποινή του μακριά από όλους. «Είμαι καλύτερα εδώ. Σε παρακαλώ φύγε. Μακριά από όλους εσάς, αισθάνομαι μετά από καιρό πολύ καλά», θα της πει και θα το εννοεί.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Εκείνη αποφασίζει να κάνει αίτηση διαζυγίου και μάλιστα όταν το χαρτί φτάνει στα χέρια τού Σωτήρη, εκείνος οδηγείται στα άκρα. Παράλληλα, ο Νικόλας στην Αγγλία, μετά από μια απρόσμενη συνάντηση, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να πατήσει ξανά το πόδι του στην Αρσινόη.

Ενας άγνωστος άντρας εμφανίζεται στην Αρσινόη και ψάχνει για δωμάτιο. Την ίδια ώρα, ο Παύλος βρίσκεται στο σπιτάκι του δάσους περιμένοντας την Ηλέκτρα, όμως μέσα σε αυτό εισβάλλει ο Αχιλλέας (Στέλιος Ξανθουδάκης) με όπλο στα χέρια. «Τι κάνεις εδώ; Ποιος σου είπε ότι μπορείς να εισβάλλεις στον χώρο μου χωρίς προειδοποίηση;», θα ρωτήσει ο Παύλος και σύντομα η κατάσταση μεταξύ τους θα εκτροχιαστεί.

Ο πυροβολισμός που θα ακουστεί θα κινήσει υποψίες στη Νεφέλη που βρίσκεται έξω από το σπιτάκι. Ο γερο-Βρεττός ζητάει στην Ηλέκτρα να συναντηθούν μέσα στο βράδυ και όταν εκείνη φτάνει στο αρχοντικό του, τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα προδομένο από την καρδιά του, που δεν άντεξε την προδοσία της νύφης του. «Εναν γιατρό, ας τον βοηθήσει κάποιος, δεν έχει τις αισθήσεις του», θα αρχίσει να φωνάζει, μόνο που δεν θα είναι κανείς κοντά για να την ακούσει. Δόμνα και Στέργιος συναντούν τυχαία τον Γκίκα στο γραφείο του Νάσου.