ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Epsilon! Η νέα απόφαση που αλλάζει τα πάντα!

Έσκασε τώρα! Χαμός με το Μένιο!

ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Epsilon! Η νέα απόφαση που αλλάζει τα πάντα!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το Epsilon και το ΕΣΡ, αφού μια νέα απόφαση αλλάζει τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΣΡ αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την ποινή της 7ήμερης διακοπής λειτουργίας και του προστίμου 300.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», μέχρι να εξετάσει την αίτηση θεραπείας του καναλιού.

Το «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα και θα διαρκούσε μέχρι την άλλη Κυριακή!

Το Συμβούλιο είχε επιβάλει την ποινή αυτή για την απουσία αυτόνομου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση παραγωγής και διαχείρισης προγράμματος σε τρίτους.

Ωστόσο, οριστική είναι η διακοπή λειτουργίας για δύο κανάλια – αναμεταδότες του «Epsilon». Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ανακάλεσε τις άδειες του «ΑΕ TV Κρήτης» και του «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης», καθώς πριν πάρουν τα τρέχοντα ονόματά τους είχαν σταματήσει να εκπέμπουν -ως «Tele Κρήτη» και «TV Δέλτα» αντίστοιχα- παραβιάζοντας τον νόμο περί αδιάλειπτης λειτουργίας.

Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες διανύει ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού πέφτει μαύρο στις εκπομπές του!

Σταματάνε τα «Αποκαλυπτικά live» και το «Αποκαλυπτικά live night show» του Epsilon μετά από απόφαση του ΕΣΡ, ενώ επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Στην απόφαση αυτή το ΕΣΡ έκρινε από το φάκελο που είχε σχηματιστεί για το κανάλι ότι μέσα από τα συγκεκριμένα προγράμματα μεταδίδονταν τηλεδιαγωνισμοί και τηλεπωλήσεις που εξαπατούσαν το κοινό και έθιξαν την αξιοπρέπεια των τηλεθεατών κατ εξακολούθηση

Η τηλεοπτική επιχείρηση που έχει το περιφερειακής εμβέλειας σταθμό έχει το δικαίωμα από το νόμο να προσφύγει στο ΣτΕ. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο σταθμός να συνεχίσει να μεταδίδει το ίδιο πρόγραμμα με άλλο τίτλο και διαφοροποιημένο περιεχόμενο.

Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας του με το Epsilon!

Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε στο δημοσίευμα που ήθελε το τέλος της εκπομπής του στο Epsilon και διακοπή της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Βρυώνη!

Ο παρουσιαστής το ξεκαθάρισε!

Πριν λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή τους στο instagram ξεκαθάρισε πως το δημοσίευμα που ήθελε να έχει διακοπή η συνεργασία του με το κανάλι είναι ψευδές.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το δημοσίευμα της κ. Μεσσαροπουλου περί διακοπής της συνεργασίας μου με το Νέο Έψιλον, της δηλώνω με την παρούσα ότι το ρεπορτάζ της είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Την καλώ να ανακαλέσει το ψευδές ρεπορτάζ και της δηλώνω ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγω για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Μενιος Φουρθιωτης», έγραψε ο παρουσιαστής.

 Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοή της συνεργασίας του με το Epsilon!

TAGS