8 Λέξεις: Σοκ! Απάγουν το παιδί της Σμαράγδας και του Άκη - Ο Σπαραγμός της μάνας!

Αποκλειστικό!

8 Λέξεις: Σοκ! Απάγουν το παιδί της Σμαράγδας και του Άκη - Ο Σπαραγμός της μάνας!

Σοκ οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις σοκ ΣΚΑΙ. Απάγουν το παιδί της Σμαράγδας και του Άκη. Η αγωνία και ο σπαραγμός της μάνας για το παιδί της.

Η Σμαράγδα φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει στην Ηλιάνα, ειδικά μετά τον θάνατο της μικρής Αριάδνης, και οι τύψεις δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Ωστόσο η γνωριμία της με τον Σίμο εξελίσσεται και όλα δείχνουν ότι αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ομως ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδιά της...

Η Σμαράγδα ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Σίμο και φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση της μαζί του. Ο Λουκάς, από την άλλη, δείχνει να μην έχει πάρει με καλό μάτι αυτή τη σχέση και συνεχίζει να την… προσγειώνει. Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα, που έχει συναντήσει την Ευγενία και τη Στέλλα στον δρόμο τυχαία, δεν πείθεται από τις δικαιολογίες τους και πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Σμαράγδα, η οποία τα χάνει όταν τη βλέπει και προσπαθεί να δικαιολογηθεί κι αυτή με τη σειρά της: «Ηλιάνα μου, τι είναι αυτά που λες; Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τυχαία έγινε η γνωριμία μου με την κοπέλα, η οποία απλά μου ζήτησε δουλειά», ισχυρίζεται, αλλά η Ηλιάνα μάλλον δεν πείθεται.

Στο μεταξύ η Ολυμπία ξεκινάει τις φυσικοθεραπείες, ενώ ο Σίμος της γνωρίζει τη Σμαράγδα και το κορίτσι καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η γυναίκα που έχει ερωτευτεί ο Σίμος, αλλά δείχνει να το δέχεται.

Την ίδια στιγμή ο Ακης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα και της επιβάλλει να φέρει Αγγλίδα νταντά στην Αθηνά: «Θα γίνει αυτό που λέω εγώ. Τέλος! Η Θεανώ θα φύγει σήμερα κιόλας. Η κόρη μου θα μεγαλώσει με τα καλύτερα και δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε τίποτα που την αφορά», της λέει ξεκαθαρίζει και φεύγει έξαλλος.

Το ίδιο βράδυ ο Σίμος και η Σμαράγδα κοιμούνται μαζί αλλά δεν ακούνε το ξυπνητήρι, με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, ενώ την ίδια ο Ακης κατσαδιάζει τον Δημήτρη για τις λανθασμένες επιλογές του στο Χρηματιστήριο, που κατέληξαν σε χασούρα.

Η Σμαράγδα φεύγει για τη δουλειά της, το ίδιο και ο Σίμος και στο σπίτι μένει η Θεανώ με τη μικρή. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά... Την ώρα που η Θεανώ είναι σε ένα άλλο δωμάτιο, κάποιοι μπαίνουν στο σπίτι και αρπάζουν το παιδί. Η κοπέλα μόλις το ανακαλύπτει παθαίνει πανικό, αμέσως τηλεφωνεί έντρομη στη Σμαράγδα και της λέει: «Κυρία Σμαράγδα, σας παρακαλώ τρέξτε, κάποιος άρπαξε το παιδί μέσα από το σπίτι…».
Η Σμαράγδα μόλις το ακούει καταρρέει, αρχίζει να ουρλιάζει «το παιδί μου» και φεύγει σαν τρελή για το σπίτι. Το μικρό κοριτσάκι έχει εξαφανιστεί. Ποιος όμως απήγαγε την κόρη της; Ποιος είχε λόγο να το κάνει; Ο ίδιος ο Ακης για να της πάρει την κηδεμονία; Η Ηλιάνα για να την πληγώσει όπως πληγώθηκε κι αυτή και γιατί μετά τον θάνατο της Αριάδνης ζει με με άδεια αγκαλιά ή μήπως ο Δημήτρης που βλέπει τη μικρή σαν ένα ακόμα εχθρό για την περιουσία του;

Δείτε πρώτοι εδώ όλες τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.