Elif: "Βόμβα" οι εξελίξεις (21/2) - Η Αϊλά θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (Παρασκευή 21/2) της καθημερινής ξένης σειράς Elif! Η Αϊλά θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος γιατί χωρίς τα χρήματα του τοκογλύφου είναι πια καταδικασμένος.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στο Star

Επεισόδιο 527

Στο κτήμα μετά από καιρό είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια. Η Ζεϊνέπ είναι αποφασισμένη να φύγει όταν η Αλιγιέ νιώσει καλύτερα. Μετά το δείπνο η Πελίν επισκέπτεται την Αλιγιέ. Η Ζεϊνέπ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια της. Ακούει τον Σελίμ να συζητάει με την Πελίν και παρεξηγεί την κουβέντα τους. Πιστεύει πως διαφωνούν για την άφιξή της στο κτήμα. Στην πραγματικότητα συζητούν για το χρέος του Σελίμ. Η Γκόντζα κάνει ερωτήσεις για τη φωτογραφία της Αρζού με τον άντρα και η Ασουμάν δεν της δίνει τις σωστές απαντήσεις.

Η Αρζού όμως ακούει την κουβέντα τους και γίνεται έξαλλη. Τις προειδοποιεί να ασχολούνται μόνο με τις δουλειές τους. Η Αρζού δεν είναι θυμωμένη μόνο με την Γκόντζα και την Ασούμαν αλλά και με τον εαυτό της επειδή της λείπει ο Ουμίτ. Τον καλεί αλλά ο Ουμίτ δεν είναι σε θέση να της απαντήσει. Ο Χακί μένει στο κτήμα αλλά ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος ξέρουν πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα αναλάβουν τον Χακί. Ο Βεϊσέλ και ο Ουμίτ είναι δεμένοι στις καρέκλες αλλά φαίνεται πως ο Ερκούτ ήθελε απλά να τους τρομάξει και όχι να τους σκοτώσει. Η Αϊλά θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος γιατί χωρίς τα χρήματα του τοκογλύφου είναι πια καταδικασμένος. Η Αϊλά είναι έγκυος και σχεδιάζει να παντρευτεί τον Μουράτ ώστε ο πατέρας της να πιστεύει πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Ερκούτ λέει στον Βεϊσέλ πως θα τον αφήσει να ζήσει υπό έναν όρο: να σκοτώσει τον Ουμίτ…

Ένα θρίλερ αναμένεται να διαδραματιστεί στη σειρά Elif! «Σκότωσε τον Ουμίτ». Δείτε τι θα γίνει!

Σαν "βόμβα" θα πέσουν οι εξελίξεις και στα επόμενα επεισόδια της "Elif" - Θα γίνει χαμός!

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην Τούρκικη σειρά του STAR, Elif. Η Αρζούν αφού έχει πάρει από το νοσοκομείο την Γκόντζα μετά το τροχαίο που είχε, την κλείνει στο κρύο υπόγειο του σπιτιού που κάποτε ήταν κυρά.

Σκληραίνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Γκοντζά η Αρζού, η οποία, μη ξεχνώντας το πώς της φέρθηκε στο παρελθόν, την κλειδώνει στο υπόγειο μέσα στο κρύο! Εκεί η Γκοντζά φαίνεται πως αρχίζει να θυμάται κάποια πράγματα...

Η Αρζού εκνευρίζεται με την Γκοντζά και αποφασίζει να την κλείσει στο παγωμένο υπόγειο. Οι φωνές τους ακούγονται στο δωμάτιο της Ασουμάν, η οποία αναρωτιέται τι μπορεί να έχει συμβεί πάλι. Ετσι, πάει προς το υπόγειο. «Κάνει πολύ κρύο εδώ μέσα για να μπορέσω να μείνω», λέει η Γκοντζά στην Αρζού, η οποία επιμένει να είναι σκληρή μαζί της: «Μήπως θέλεις να μείνεις στο δικό μου δωμάτιο; Είπα θα μένεις εδώ και θα το κάνεις σου αρέσει δεν σου αρέσει! Είσαι υπηρέτριά μου, μπορείς να το καταλάβεις; Υπηρέτρια!». Η Ασουμάν ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Γκοντζά της λέει πως η Αρζού της είπε πως από εδώ και στο εξής θα κοιμάται στο κρύο υπόγειο. «Αρζού, αρκετά! Εχει ξεφύγει το θέμα», της λέει η Ασουμάν και εκείνη της απαντάει: «Θα σου δώσω και λογαριασμό τι θα κάνω; Μήπως θέλετε να ανταλλάξετε θέσεις; Να μείνεις εσύ εδώ και εκείνη στο δωμάτιό σου;» λέει και φεύγει.

Η Ασουμάν την ακολουθεί: «Παρατραβάς το σκοινί! Μπορεί το σπίτι να είναι του πατέρα σου, αλλά μην ξεχνάς πως κάποτε ήταν εκείνη η κυρία του σπιτιού», της λέει και η Αρζού γίνεται έξω φρενών. Ολο το βράδυ η Γκοντζά δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς κάνει πολύ κρύο, ενώ δείχνει να αρρωσταίνει. Η Ασουμάν πάει για λίγο κοντά της να της κάνει παρέα και βρίσκει μια παλιά σόμπα και την ανάβει για να ζεσταθεί!

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό για το «Elif» . Ο Σελίμ απατά τη Ζεϊνέπ!