Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αφιέρωμα που θα φέρει 40άρι στην τηλεθέαση!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αφιέρωμα που θα φέρει 40άρι στην τηλεθέαση!

Το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» υπόσχεται μοναδικές εκπλήξεις! Στην επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, πρόκειται να δούμε το αφιέρωμα στον Γιάννη Κότσιρα με εκλεκτούς καλεσμένους που θα φέρει το πολυπόθητο 40άρι στην τηλεθέαση!

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής, μαζί με τον αγαπημένο ερμηνευτή τραγουδούν και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές οι Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Ανδρέου, Βαγγέλης Κορακάκης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κορίνα Λεγάκη, Χάρης και Γιάννης Μιχαηλίδης (από το συγκρότημα «Δραμαμίνη»), Μυρτώ Βασιλείου, Δήμητρα Μπουλούζου και Γιάννης Δίσκος.

Μοναδική εκπομπή είχε και την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης!

Σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά συμμετέχουν και οι Άρης Δαβαράκης, Σπύρος Χαριτάτος, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος (που μας εκπλήσσει τραγουδώντας ρεμπέτικα τραγούδια), Ελισάβετ Μουτάφη, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Γιάννης Δρακόπουλος και Χρήστος Παπαμιχάλης.

Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδίες σε ένα αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κότσιρα, το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 21.00, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στο σποτ της κυβέρνησης για το #μένουμε_μέσα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει το κίνημα #μένουμε_σπίτι και να παρακινήσει τους πολίτες να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Με τη φράση «κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό», ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ξεκινήσει από χθες να προωθούν το εν λόγω κίνημα και να στέλνουν μηνύματα στους διαδικτυακούς τους φίλους προκειμένου να μείνουν στο σπίτι.

Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη για το #μένουμε_σπίτι!

Έτσι η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο νέο της σποτ, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός δίνει τις αναλυτικές οδηγίες που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε: