Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις 15/9 - Κινδυνεύει η Σύλβια! Τι συνέβη;

Όσα θα δούμε απόψε στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις 15/9 - Κινδυνεύει η Σύλβια! Τι συνέβη;

Καταιγιστικές είναι και οι σημερινές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ο λόγος για το «Έλα στη θέση μου». Η ζωή της Σύλβια θα δούμε ότι κινδυνεύει.

Έλα στη θέση μου - Για αυτό το κινδυνεύει η ζωή της Σύλβια

Επεισόδιο 02

Η Σύλβια προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τη βαλίτσα που της έχουν φορέσει με το ζόρι ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να πλησιάσει μάταια τον Λεωνίδα, που δεν θέλει ούτε να τον δει. Η Μαρίνα αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά την γειτονιά ενοχλημένη από την απόφαση του Βλάση να αγοράσει το εργαστήρι ενώ ο Μάρκος κάνει προσπάθειες να πει την αλήθεια στη Ρενάτα. Τι κρύβει το κουτί από την Νότια Αφρική με παραλήπτη τον Μάρκο;

Τι θα συμβεί όταν η Σύλβια συνειδητοποιήσει ότι η βαλίτσα που της έχουν φορτώσει σχετίζεται με λαθρεμπόριο παράνομων διαμαντιών; Θα δεχτεί η Ρενάτα να βοηθήσει τον Αχιλλέα να ξεσκεπάσουν τον Μάρκο; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν συνειδητοποιήσει ότι η Φαίη πήρε το παιδί τους και έφυγε μακριά μια για πάντα;

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει και άλλη μία νέα εξέλιξη που θα δούμε στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου», μιας και ο Μάρκος, σκοπεύει να αποκαλύψει στη Ρενάτα ότι είναι γιος του Ανδρέα, είδηση που θα σοκάρει την πρωταγωνίστρια.

Συγκλονίζει ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» - «Έπαιρνα φάρμακα, ήταν άσχημα»

Μία ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Έλα στη θέση μου», παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μέσα από την οποία συγκλόνισε με τα λόγια της, όταν μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να παίρνει φάρμακα και να περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

Αυτή είναι η ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» που συγκλονίζει με τα λόγια της

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα - δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον χαρακτήρα της στη νέα σεζόν.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και στις δύσκολες συνθήκες που βίωσε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ζορίστηκες κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορωνοϊό;

Ζορίστηκα πάρα πολύ, ειδικά τον πρώτο μήνα, έπαθα κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν πολύ δύσκολο για μένα που είμαι δραστήριο άτομο, δεν περνούσα καθόλου καλά. Συγκατοικώ, έχω και γατάκι, αλλά…

Μυριέλλα Κουρεντή Έλα στη θέση μου

Δεν μοιραζόσουν τον… εγκλεισμό με τον άνθρωπο που συγκατοικείς;

Τον μοιραζόμουν, αλλά δεν έχει να κάνει, ήταν γενικό το κλίμα, με όποιον κι αν μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν όλοι χάλια. Αυτό, μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω τον «διακόπτη», να βρω το κουράγιο, τη θέληση και την αισιοδοξία, να κάνω πράγματα τα οποία μου αρέσουν, έστω και μέσα στο σπίτι. Όταν ξεκίνησε η καραντίνα, δεν βγήκα από το σπίτι, γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, πάσχω από ασθματική βρογχίτιδα, οπότε δεν είχα και την επιλογή να πάω βόλτα, να δω τους δικούς μου. Ήμουν κλεισμένη αυστηρά μέσα στο σπίτι, έπαιρνα φάρμακα, έκανα ανάσες με φάρμακο, ήταν δύσκολα για μένα.

Μετά το δεύτερο μήνα, έκανα ένα «κλικ» στον εγκέφαλο μου κι άρχισα να φτιάχνω το σπίτι, ότι ζημιά υπήρχε να την μαστορεύω. Έτσι έφτιαξα το μπαλκόνι, ακόμα και αιώρα για τον γάτο μου, μπήκα σε άλλη διαδικασία.