Σε αδιέξοδο ο Βλάσης - Χαμός σήμερα (21/9) στο Έλα στη Θέση μου

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε αδιέξοδο ο Βλάσης - Χαμός σήμερα (21/9) στο Έλα στη Θέση μου

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό (21/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Ο Βλάσης θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σε αδιέξοδο καθώς προσπαθεί να βρει μία λύση για να μην πληγώσει τη Ζωή.

Αυτά θα δούμε σήμερα (21/9) στο Έλα στη Θέση μου

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06

Ο Αχιλλέας ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που συνδέουν τον Μάρκο με τον Αντρέα - δείτε εδώ ένα αποκλειστικό spoiler που σας έχουμε γι' αυτή την ιστορία. Ο Βλάσης προσπαθεί να πάρει την σωστή απόφαση για να μην πληγώσει τη Ζωή. Ο Θοδωρής κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Μαρίνα να μη φύγει από τη σχολή ενώ ο Δαμιανός ψάχνει δώρο για τα γενέθλια της Ζωγραφιάς.

Ο Ζούβας μαθαίνει ότι οι τύποι με τα διαμάντια είναι πολύ επικίνδυνοι, την ώρα που η Σύλβια με τον Ατσαλάκη αγνοούν τους κινδύνους και θέλουν να πάρουν μερικά διαμάντια για να κάνουν αγαθοεργίες. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν πρέπει να προτείνει νέο πρόεδρο της Σόφο τον Αχιλλέα ή το Δαμιανό; Πώς θα αντιδράσουν Ζούβας και Σήφης όταν ανακαλύψουν τα σχέδια της Σύλβιας και του Ατσαλάκη;

Έλα στη θέση μου: Γάμος στη σειρά του ALPHA

Ο Δαμιανός μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια που τον σοκάρει. Ομως του δίνει και την ευκαιρία να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα και να κάνει μια καινούρια αρχή. Αλλά όχι μόνος. Με τη Ζωγραφιά που δέχεται να γίνει γυναίκα του. Θα γίνει ο γάμος τους στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

O Δαμιανός απαιτεί ξανά να μάθει ποια είναι η σχέση της Ζωγραφιάς με το αφεντικό της. Η αλήθεια είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Ο Δαμιανός μαθαίνει ότι ο Μάρκος είναι αδελφός του και γιος του Αντρέα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. «Ο Μάρκος; Αδελφός μου;», μονολογεί σοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Θέλει τον χρόνο του μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Ομως το δέχεται και μαζί με τον Μάρκο πηγαίνουν στην έπαυλη για να βρουν τη Σύλβια και να της πουν κι εκείνης τα νέα.

Οταν φτάνουν, ο Μάρκος της αποκαλύπτει: «Σύλβια, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις. Ο Αντρέας είναι πατέρας μου. Είμαστε αδέλφια». Εκείνη είναι τόσο ενθουσιασμένη με τα όσα ακούει που δεν μπορεί να το πιστέψει. Γι’ αυτό και θέλει να κάνει μια μεγάλη γιορτή. Αργότερα η Ζωγραφιά και ο Δαμιανός αποφασίζουν να παντρευτούν. «Τι λες; Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει εκείνος και η κοπέλα δέχεται με όλη της την καρδιά. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως βρέθηκαν έναν βήμα πριν το θάνατο.

Έλα στη θέση μου Δαμιανός Ζωγραφιά γάμος