Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις 12/11 στην Φαμίλια - Ο Γιάννης σκέφτεται τον θάνατο

Όσα θα δούμε σήμερα

ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις 12/11 στην Φαμίλια - Ο Γιάννης σκέφτεται τον θάνατο
TV24 12.11.2020 16:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απολαυστικό είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, «Φαμίλια» που προβάλλεται με επιτυχία - όσον αφορά την τηλεθέαση - στο κανάλι. Ο Γιάννης λόγω των γενεθλίων του σκέφτεται τον θάνατο λόγω της ηλικίας του.

Όσα θα δούμε στη σειρά:

Ο Γιάννης νιώθει ένα μηδενικό μπροστά στις επιτεύξεις του πετυχημένου φίλου του, Ρένου, o οποίος είναι υποδιευθυντής σε πολυεθνική, πολύ πλούσιος, πολύ busy, πολυταξιδεμένος (πάντα business class) και πολύ πολύ ψωνάρα! Οι κόρες του Γιάννη βλέπουν τον μπαμπά τους μόνο σαν πορτοφόλι και ο ίδιος με αφορμή τα 43α γενέθλιά του, σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο. Όταν ακούει τον αριθμό 43, τον πιάνει κατάθλιψη.

Ο ψυχολόγος διαπιστώνει ότι ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας. Ο Γιάννης βάζει σκουλαρίκι… σε λάθος αυτί και θέλει να αγοράσει μηχανή. Προσπαθεί να ξεπεράσει την «κρίση» και να εκτιμήσει «τις στιγμές» μαζί με τη Μαίρη. Γιατί ο Γιάννης ντύνεται αστυνομικός και τι θέλει η Μπία, η γυναίκα του Ρένου, από εκείνον; Τελικά, είναι ο Γιάννης ξενέρωτος;

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη σειρά Φαμίλια - Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο σε κάθε περίπτωση θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για μία από τις νέες σειρές του σταθμού η οποία έχει καταφέρει να τραβήξει και με το παραπάνω την προσοχή του κοινού, κάτι που αποτυπώνεται κάθε εβδομάδα στα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να κάνει guest εμφάνιση ένα πρόσωπο που έχουμε αρκετό καιρό να δούμε σε σειρά της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος θα μπει για λίγο στη σειρά, και θα υποδυθεί τον Ρένο, ένα φίλο του Γιάννη.

Ο Ρένος είναι υποδιευθυντής σε πολυεθνική και τα έχει όλα. Πλούτη, επιτυχίες, ομορφιά και μια πανέμορφη γυναίκα. Είναι δραστήριος, μονίμως απασχολημένος, ταξιδεύει πολύ και περνάει πολύ χρόνο στα γυμναστήρια. Είναι νάρκισσος και του αρέσει να επιδεικνύεται. Καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί στην οικογένεια όταν εισβάλλει ο Ρένος στη ζωή τους! Ο... χαμός!

Φαμίλια Γιώργος Χρανιώτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σημαντική ενημέρωση του ΑΝΤ1 για τη Φαμίλια

Η Φαμίλια: Όσα θα δούμε σήμερα 15/10 - Η γνωριμία του αγοριού της Άννας με τους γονείς της!

Share