Ήλιος (1/12): Το ξέσπασμα της Νίκης θα κοστίσει τη δουλειά της και η απόφαση της Αλίκης

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος (1/12): Το ξέσπασμα της Νίκης θα κοστίσει τη δουλειά της και η απόφαση της Αλίκης

Στο αποψινό επεισόδιο "Ήλιος" 1/12 θα δούμε την Νίκη να ξεσπά άγρια στη δουλειά της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να την χάσει και την Αλίκη να παίρνει μια απόφαση η οποία θα αιφνιδιάσει τον Φίλιππο.

Ο Δημήτρης εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες τόσο για τα συναισθήματα της Λήδας απέναντί του, αλλά κυρίως για τα συναισθήματα του Φίλιππου απέναντι στην Λήδα. Έτσι αποφασίζει να βρει τον Φίλιππο και να ξεκαθαρίσει το τοπίο… Η Λήδα βασανίζεται και κάνει σπασμωδικές κινήσεις…

Η Αλίκη, από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιεί πόσο την έχει κουράσει η σχέση της με τον Φίλιππο… Ο Δήμος προσπαθεί πάση θυσία να βοηθήσει την Νίκη, όμως ο Αντρέας θα βρει τον τρόπο να τον απειλήσει να μείνει μακριά της... Η Νίκη είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει μόνη της.

Ένα ξέσπασμά της, όμως, στο σχολείο, θα θέσει σε κίνδυνο την δουλειά της. Ο Φίλιππος θα πάρει ένα σημαντικό ρίσκο για να καταφέρει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, ενώ μια απόφαση της Αλίκης θα τον αιφνιδιάσει…Το θρίλερ δεν έχει τέλος, αφού νεκρός βρίσκεται και ένας πρωταγωνιστής.

ήλιος εξελίξεις

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο

Την ώρα που η Λήδα και ο Φίλιππος αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και χαίρονται τον έρωτά τους, ο Πέτρος έχει ένα περίεργο ατύχημα και τον πηγαίνουν αναίσθητο στο νοσοκομείο και το θρίλερ ξεκινά. Ο Δημήτρης όταν συνέρχεται του παίρνει κατάθεση. Οι εξελίξεις στην σειρά Ήλιος είναι σοκαριστικές.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Αλίκη γίνεται έξαλλη μετά την ομολογία του Φίλιππου και τον χωρισμό τους. «Πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Τόσα λόγια, τόσες υποσχέσεις! Ολα ήταν ψέματα», σχεδόν ουρλιάζει. Αλλά και η Λήδα πληρώνει ακριβά την ειλικρίνειά της στον Δημήτρη αφού όλοι της γυρνάνε την πλάτη. Ο Φίλιππος και η Λήδα δέχονται τα πυρά πλέον των πάντων και νιώθουν ενοχές για τον πόνο που προκαλούν στους άλλους. «Δεν ξέρω αν θα μας συγχωρήσουν», του λέει. «Δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούν πια να κάνουν κουμάντο εκείνοι στη ζωή μας. Πρέπει να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο. Είμαστε επιτέλους μαζί», της απαντάει ο Φίλιππος και τη φιλάει.

Ετσι αποφασίζουν να αγωνιστούν για την αγάπη τους και να ζήσουν τον έρωτά τους. Και ενώ η Αλίκη παλεύει να συμφιλιωθεί με την ιδέα του χωρισμού της, η Αλεξάνδρα, που κρατά στο χέρι τον γιο της, επηρεάζει την Αλίκη προτείνοντάς της να τον εκβιάσουν. «Θέλεις να χαλάσεις την οικογένειά σου; Αυτή η σχέση πρέπει να χαλάσει. Η θέση του Φίλιππου είναι μαζί σου. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό κι έχω τον τρόπο να το κάνω», της λέει.