Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif (22/1): Η Ελίφ καλεί την αστυνομία για να βρει την Μελέκ

Θα αποδώσει καρπούς οι προσπάθειάς της;

Elif (22/1): Η Ελίφ καλεί την αστυνομία για να βρει την Μελέκ
TV24 22.01.2021 08:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/1) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς η Ελίφ θα προσπαθήσει να εντοπίσει τη Μελέκ, παίρνοντας τηλέφωνο την αστυνομία.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif

ΕΛΙΦ Επεισόδιο 762

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Συζητάνε για το επαγγελματικό ταξίδι του Κερέμ στο Μιλάνο. Η Παρλά προτείνει να πάνε μαζί. Ο Κερέμ δεν θέλει αλλά εκείνη επιμένει και η Χουμεϊρά την υποστηρίζει. Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να πάει να ζητήσει τα ενοίκια από τα σπίτια, που νοικιάζουν. Ο Σαφάκ της λέει πως ζήτησαν λίγες μέρες περιθώριο και εκείνος συμφώνησε. Η Λεμάν δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του γιου της και αποφασίζει να χειριστεί την κατάσταση με τον δικό της τρόπο. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της δίνει το δώρο της και εκείνη τον συγχωρεί.

Αργότερα πηγαίνουν μαζί στην εταιρία. Η Ράνα του λέει πως είναι ενθουσιασμένη με το επικείμενο ταξίδι στο Μιλάνο αλλά ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα πάει γιατί έχει πολλή δουλειά. Η Ράνα του λέει πως πρέπει να έρθει γιατί είναι μια ευκαιρία για να περάσουν χρόνο μαζί. Αν την αγαπάει, θα έρθει. Ο Ταρίκ όμως έχει κανονίσει πολλές δουλειές με τον Ζαφέρ. Αργότερα επισκέπτεται τη Βιλντάν στο σπίτι που μένει με την Ελίφ. Της δίνει χρήματα και της λέει πως ίσως επιστρέψει σύντομα στην έπαυλη.

Elif Μελέκ επιστροφή

Η Βιλντάν χαίρεται όταν το ακούει αλλά στη συνέχεια, όταν το καλοσκέφτεται δεν καταλαβαίνει πως άλλαξε γνώμη. Ο Ταρίκ κανονίζει ένα ταξίδι με πλοίο με επιβάτες μια γυναίκα και ένα παιδί. Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της. Θυμάται που κάποτε η Μελέκ της είχε μάθει το τριψήφιο νούμερο της αστυνομίας αν βρεθεί σε κίνδυνο. Η Ελίφ σκέφτεται να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της Βιλντάν, ενώ η Μελέκ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Εξέλιξη "βόμβα" στην Elif - Η Ελίφ γυρίζει στην έπαυλη

Η Βιλντάν που μαθαίνει τα πραγματικά σχέδια του Ταρίκ αποφασίζει να πάρει την Ελίφ και να γυρίσουν πίσω στην έπαυλη, όπου τις υποδέχονται με χαρά. Ο Ταρίκ όμως γίνεται έξω φρενών που του χάλασαν τα σχέδιά του.

Η Ματσιντέ βλέπει τον ύπνο της τη Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως την είδε επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και πιστεύει πως η Μελέκ της στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα. Στο μεταξύ, η Ελίφ που έχει δει τη μητέρα της ζωντανή στην τηλεόραση ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τη Βιλντάν προκειμένου να πάει στην αστυνομία. Οπως και κάνει! Εκεί ένας αστυνομικός τη ρωτάει τι θέλει και η μικρή του απαντάει πως είδε τη μητέρα της, που ψάχνει για χρόνια στην τηλεόραση!

Elif Ταρίκ

Μάλιστα του λέει την ιστορία της σχετικά με τη μητέρα της, τον Γιουσούφ, το ατύχημα. Ο αστυνομικός θέλει να βοηθήσει τη μικρή, αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα για τη Βιλντάν και λέει πως όλο αυτό το διάστημα ζει στο δρόμο. Τα ρούχα της όμως είναι καθαρά και υπάρχουν αμφιβολίες για την ιστορία και η μικρή δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας πως διάφοροι άνθρωποι τη βοήθησαν. Εκείνος θέλει να τη βοηθήσει και πάει στον ανώτερό του για να ζητήσει βοήθεια πως να χειριστεί την υπόθεση. Εκείνος έχει αμφιβολίες: “Είμαστε σίγουροι ότι λέει την αλήθεια; Μήπως είναι από τα παιδιά εκείνα που θέλουν να κάνουν πλάκα;”, τον ρωτάει, αλλά εκείνος του λέει πως την έχει πιστέψει.

Στο μεταξύ, η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ. Στην αρχή υποψιάζεται πως είναι δουλειά του Ταρίκ αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως η μικρή οργάνωσε την απόδραση της. Η Ελίφ δίνει το όνομα της μητέρας της στους αστυνομικούς και εκείνοι ανακαλύπτουν πως θεωρείται νεκρή. “Η μητέρα του παιδιού είναι νεκρή”, λέει ο ένας και ο άλλος συγκλονίζεται: “Το καημένο θα αρνείται τον χαμό της και πιστεύει πως είναι ζωντανή”. Δείτε εδώ πώς εντοπίζεται η Μελέκ!

Η Ελίφ επιμένει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή και πως την είδε στην τηλεόραση, αλλά δεν την πιστεύουν και της λένε πως θα πρέπει να πάει σε ορφανοτροφείο. Στο μεταξύ, η Ματσιντέ έχει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο της Μελέκ και μιλάει σχετικά στον Μουσταφά και του λέει πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο ορφανοτροφείο και καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και τρέχει να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί δίνουν την περιγραφή της και την αναζητούν. Ομως και η Βιλντάν ψάχνει για την Ελίφ και είναι τρομοκρατημένη γιατί ξέρει πως αν δεν τη βρει ο Ταρίκ θα την εκδικηθεί.

Έτσι επιστρέφει στην έπαυλη η Elif

Η Ελίφ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα που την αναζητά και η αστυνομία για να την πάνε στο ορφανοτροφείο. Τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Βιλντάν προς μεγάλη της ανακούφιση. Η Ελίφ ξέρει πως είχε δύο επιλογές, ή να μείνει με τη Βιλντάν και να έχει μια ευκαιρία να βρει τη μητέρα της ή να τη στείλει η αστυνομία σε ορφανοτροφείο. Ετσι, επέλεξε να μείνει με τη Βιλντάν. Ο Ταρίκ της δίνει οδηγίες για το που να περιμένουν την επόμενη μέρα ώστε να τις πάρει και να τις γυρίσει στην έπαυλη.

Στη πραγματικότητα, το σχέδιό του είναι να τις στείλει στο εξωτερικό. Η Βιλντάν ετοιμάζει τα πράγματα χαρούμενη, αλλά η Ελίφ είναι σκεπτική. “Δεν χαίρεσαι που θα γυρίσουμε πίσω στην έπαυλη;”, τη ρωτάει η Βιλντάν και η μικρή της απαντάει: “Ακουσα κάτι που έλεγε ο κύριος Ταρίκ τις προάλλες που ήρθε! Δεν θα μας πάει στην έπαυλη, αλλά θα μας στείλει στη Βουλγαρία”. Τότε η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και επιστρέφουν στην έπαυλη με τη Ματσιντέ και τη Γιλντίζ να χαίρονται με αυτό. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά του.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ελίφ βλέπει την Μελέκ - Την κλειδώνει στο σπίτι η Βιλντάν

Elif: «Δεν μπορεί να σε σώσει κανείς» - Η Ελίφ και πάλι στα χέρια του Ταρίκ

TAGS
Share