Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη

Θα τους δούμε αγκαλιά να μιλάνε για όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα βρεθούν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, After Dark, όπου θα απαντήσουν σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις, λίγους μήνες μετά το τέλος του Big Brother.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή After Dark

Ένα νέο επεισόδιο After Dark έρχεται στον ΣΚΑΪ, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 00.30, με τον Θέμη Γεωργαντά να υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του και να μας υπόσχεται ακόμα πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η πρώτη καλεσμένη και δίνει μία απολαυστική συνέντευξη. Η art director και κριτής του GNTM μιλάει για τον ρόλο της στην εκπομπή, ενώ παράλληλα σχολιάζει τα προβλήματα που έφερε η δυσλεξία στην καθημερινότητά της. Ακόμη, αναφέρεται στην οικογένειά της και στον ρόλο της ως μαμά, εξηγεί τους λόγους που παντρεύτηκε τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και αν τον ζηλεύει.

ΣΚΑΙ After Dark Ζενεβιέβ Μαζαρί

Στο εξομολογητήριο μπαίνει αποφασισμένη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Στη συνέχεια, δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Big Brother, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις σε ένα bonus εξομολογητήριο ενώ αποκαλύπτουν και ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

ΣΚΑΙ After Dark Δημήτρης Κεχαγιάς Σοφία Δανέζη

Και αυτή τη χρονιά οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark

Κάθε Παρασκευή στις 00.30, στον ΣΚΑΪ

H ανάρτηση της Σοφίας Δανέζη για την συνέντευξη με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Η Σοφία Δανέζη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια στιγμή τους από την εκπομπή με τον Δημήτρη Κεχαγιά και ανακοίνωσε έτσι την συνέντευξη που θα δώσουν από κοινού για την εμπειρία τους στο Big Brother.

Σίγουρα θα κάνουν αποκαλύψεις, τόσο για την μεταξύ τους σχέση που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ αν κάτι τρέχει μεταξύ τους, αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες τους.

ΣΚΑΙ Δημήτρης Κεχαγιάς Σοφία Δανέζη