Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη: Η Βίκυ το σκάει με τον παραλίγο δολοφόνο της

Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του

Έξαψη: Η Βίκυ το σκάει με τον παραλίγο δολοφόνο της
TV24 11.04.2021 16:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Έξαψη, η Βίκυ νιώθει ερωτευμένη με τον Μηνά και όταν εκείνος της ζητάει να φύγουν μαζί, μακριά από όλους, εκείνη το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγνοεί όμως αυτό που έχει προηγηθεί πριν την πρόταση του αγαπημένου της το οποίο μπορεί να την οδηγήσει στο θάνατο.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η απόφαση της Βίκυς στην Έξαψη

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο που μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο. Γιατί η κοπέλα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον ρόλο που εκείνος έπαιξε στη ζωή της και στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον της που παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της την ύπαρξη.

Γι' αυτή είναι πλέον ο διακριτικός αστυνομικός ο οποίος όταν ήταν στην ασφάλεια του πατέρα της την προστάτευσε από τα κουτσομπολιά, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι είναι κόρη του Αξιώτη. Στην πρώτη τους έξοδο θεώρησε ότι είδε το άλλο του πρόσωπο, το ευγενικό και πιο εγκάρδιο. Η κοπέλα είναι ενθουσιασμένη μαζί του.

Την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Ορφέας έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα ώστε να βρουν ένα στοιχείο που θα τους «ξεκλειδώσει» την υπόθεση, θα φωτίσει τα σκοτεινά σημεία και θα τους φέρει πιο κοντά στον επίδοξο δολοφόνο. «Ανησυχώ πολύ για τη Βίκυ. Υποψιάζομαι ότι είναι μαζί με τον Μηνά. Δεν έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι» λέει στον Ορφέα κι εκείνος σπεύδει να την καθησυχάσει.

Το στοιχείο – κλειδί «καίει» τον Μηνά

Η έρευνα για τον Μηνά συνεχίζεται. Η Μαρίνα είναι σε αναμμένα κάρβουνα και οι υποψίες της ότι έχει σχέση με την αδελφή της επαληθεύονται. Το δεύτερο χτύπημα για εκείνη έρχεται όταν ανακαλύπτει στο σπίτι του Μηνά το μεγαλύτερο στοιχείο ενοχοποίησής του, τη βούρτσα της Βίκυς που χάθηκε από το δωμάτιό της όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Στόχος του ήταν με τις τρίχες από τη βούρτσα να φυτέψει DNA όπου ήθελε προκειμένου να ενοχοποιήσει άλλους για την απόπειρα δολοφονίας της Βίκυς, όπως και το έκανε. Αρχικά ήταν ο Αλέξανδρος που μπήκε στη φυλακή και μετά ο Τζώρτζης που επίσης βρέθηκε κατηγορούμενος.

Έξαψη Μηνάς

Ο Κωστής αναστατώνεται, όταν καταλαβαίνει ότι ο αδερφός του είναι βασικός ύποπτος, στην υπόθεση. «Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο; Γιατί;» αναρωτιέται. Ο Μηνάς με τη σειρά του, όταν αντιλαμβάνεται ότι η βούρτσα λείπει από την κρυψώνα που την έχει βάλει, είναι σε πανικό.

«Πού είναι; Ποιος μπορεί να την πήρε;» φωνάζει και δεν ξέρει τι να κάνει. Τηλεφωνεί στην Βίκυ. «Τι λες να πάμε οι δυο μας μια εκδρομή μακριά από όλους;» της προτείνει. Εκείνη δέχεται με χαρά, αφού είναι στον χαρακτήρα της να λειτουργεί παρορμητικά. Μηνάς και Βίκυ εξαφανίζονται και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να βρίσκονται. Η Μαρίνα βάζει στο μυαλό της τα χειρότερα καθώς φοβάται ότι ο Μηνάς θα τελειώσει αυτό που άρχισε, αν και σύντομα θα καταφέρει να τον ξεσκεπάσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαψη: O Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας

Έξαψη: Η μητέρα της Αγάπης ζητάει το παιδί της από την Κλαίρη

Share