House of Fame: Makeover για την Έλενα και τον Jimmy Sion

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και για τους δύο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Makeover για την Έλενα και τον Jimmy Sion

Ημέρα αλλαγών ήταν η σημερινή στην ακαδημία του House of Fame, με την Έλενα Δομάζου και τον Jimmy Sion να υιοθετούν τα νέα look τους.

Ο beauty expert Παντελής Τουτουντζής υποδέχτηκε στην Ακαδημία του House of Fame τον hair expert Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τον barber expert Νίκο Εξαδάκτυλο προκειμένου να αλλάξουν τα μαλλιά των δύο σπουδαστών.

Το τελικό αποτέλεσμα και των δύο ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλοι οι σπουδαστές έμειναν άναυδοι!

Τα makeover της Έλενας Δομάζου και του Jimmy Sion

House of Fame Makeover για την Έλενα και τον Jimmy Sion

Πριν τα makeover όμως, ο Γιάννης και ο Μηνάς «αρπάχτηκαν» με τα δύο παιδιά να ανταλλάσσουν μεταξύ τουυς βαριές κουβέντες!

Φοίβος: «Όταν συμφώνησα για το House of Fame, έβλεπα εφιάλτες για τέσσερις μήνες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φοίβος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο House of Fame, στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως όταν είπε το τελικό «ναι» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει.

Ο Φοίβος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους αυστηρούς κριτές της επιτροπής ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον ρόλο του, βρήκε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο αφιέρωμά του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, κάτι που δεν είδαμε τελικά ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε αρχικά ο Φοίβος για το House of Fame.

Για το αφιέρωμά του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που δεν έγινε ποτέ, είπε: «Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».