Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι οι υπόλοιποι παλιοί παίκτες

Μεγάλη η συγκίνηση των φιναλίστ

Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι οι υπόλοιποι παλιοί παίκτες
TV24 10.06.2021 21:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία νέα έκπληξη περίμενε τους φιναλίστ στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως επιστρέφουν και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποχωρήσει για να τους παρέχουν την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζονται.

Χθες μπήκαν στο αγρόκτημα οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και σήμερα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, με τους φιναλίστ να συγκινούνται και να μη διστάζουν να το κρύψουν καθώς είδαν πολλούς φίλους τους που είχαν φύγει από το παιχνίδι εδώ και καιρό.

Η είσοδος των παλιών παικτών στη Φάρμα

Spoil "φωτιά" από τον Σάκη Τανιμανίδη για τον νικητή

Μπορεί στον ημιτελικό της Φάρμας να είδαμε την Κάτια Δέδε να αποχωρεί, ωστόσο, απόψε είναι ο μεγάλος τελικός και θα είναι πολύ ανατρεπτικός σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό.

Κατά τη διάρκεια των 4 αγωνισμάτων, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της Φάρμας.

«Όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες να συμβαίνει κάτι και σαν τηλεθεατές να βλέπουμε τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους. Έτσι και σήμερα στον τελικό θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή η οποία θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του νικητή», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Αυτός ο παίκτης κερδίσει σύμφωνα με τα spoil

Πέρα από τον τελικό του MasterChef που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε και τον ημιτελικό της Φάρμας, στον ΑΝΤ1.

Οι πέντε φιναλίστ έπρεπε να αναμετρηθούν σε πέντε αγωνίσματα, συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους πόντους μπορούσαν. Στο τέλος το άθροισμα των βαθμών καθόρισε αυτούς που πέρασαν στον τελικό.

Τα αγωνίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Βασίλης, Ντούπης και Κυριακή συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ενώ Γκρέκας και Κάτια ισοβάθμησαν στην τελευταία θέση. Έτσι διαγωνίστηκαν εκ νέου σε μια μονομαχία, και η Κάτια Δέδε ήταν αυτή που με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Φάρμα και τον Τελικό.

Κώστας Γκρέκας βιογραφικό Φάρμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον τελικό της Φάρμας

Share