Big Brother 2: Πήρε το μέρος της Μαίρης ο Νίκος - «Όταν αρχίζω και βλέπω κλάματα...»

Έξαλλος με την κατάσταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πήρε το μέρος της Μαίρης ο Νίκος - «Όταν αρχίζω και βλέπω κλάματα...»

Αναβρασμός υπάρχει στο σπίτι του Big Brother 2 μετά τον μεγάλο καυγά του Στηβ με την Μαίρη. Ενώ μερικοί υποστήριξαν τον Στηβ και όλα όσα είπε, ο Νίκος λυπήθηκε τη Μαίρη όταν την είδε να κλαίει και έτσι της έδειξε την υποστήριξή του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να βλέπει κανέναν στο σπίτι να στεναχωριέται και να κλαίει και γι΄αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να πάρει θέση επί του θέματος.

Τα λόγια του Νίκου στη Μαίρη στο Big Brother 2

«Δεν γουστάρω να βλέπω ανθρώπους να κλαίνε, δεν το θέλω. Αυτό πρέπει να λυθεί κάπως. Δε θέλω να απέχω απ' όλα. Απέχω για να δείξω σεβασμό στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που πάει να γίνει τώρα πρέπει να τελειώσει εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στη συνέχεια είπε στον Στηβ πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην Μαίρη για τη συμπεριφορά του.

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».