Έρωτας με διαφορά: Η απρόσμενη φιλική σχέση ανάμεσα στην Ελβίρα και την Φαίη

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Η απρόσμενη φιλική σχέση ανάμεσα στην Ελβίρα και την Φαίη

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» του Star, από την πρεμιέρα κιόλας εντυπωσίασε και πάλι τους τηλεθεατές καθώς στην πρώτη σεζόν αγαπήθηκε αρκετά. Αυτή τη φορά όμως τι πρόκειται να ακολουθήσει καθώς αναμένονται αρκετές ανατροπές.

Οι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Ο Φίλιππος έχει γίνει τακτικός θαμώνας στο μπαρ και προτείνει στον Κωστή να τον βοηθήσει ο ίδιος οικονομικά, ώστε να γίνει συνέταιρος στο μπαρ. Η ιδέα μπαίνει σε εφαρμογή και ο Κωστής αναλαμβάνει τις πιο απαιτητικές διαδικασίες, αφήνοντας στον Χρήστο τις πιο εύκολες.

Η Ελβίρα δέχεται να φιλοξενήσει τη Φαίη στον ξενώνα της, μέχρι να βρει διαμέρισμα να νοικιάσει. Έτσι, οι δυο τους γίνονται σχεδόν φίλες. Παράλληλα, ξεκινάει να «εκπαιδεύει» τον Χρήστο, προκειμένου να τον εντάξει στον κύκλο της. Ο Κωστής ζητάει από τη Ζέτα να μην αγχώνεται που είναι άνεργη.

Της λέει να ασχοληθεί για λίγο καιρό με το σπίτι, ώστε να είναι και πιο κοντά στα παιδιά της. Θεωρεί ότι ο ίδιος μπορεί να καλύπτει τα έξοδα μόνος του, ειδικά τώρα που έγινε συνιδιοκτήτης στο μπαρ. Η Ζέτα συμφωνεί, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο νοικοκυριό, με αποτέλεσμα να ακούει συνεχώς τις παρατηρήσεις της Μάρως.

Ο Ορέστης, ο γόης του σχολείου, προτείνει στη Μαριάννα να πάνε μαζί στον σχολικό χορό. Εκείνη δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα, αλλά όλοι την παροτρύνουν να πάει και τελικά δέχεται. Η Πηνελόπη μαθαίνει κάτι και προσπαθεί να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους, αλλά κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς

Οι τρείς πρωταγωνιστές του Έρωτας με διαφορά στο YOU!

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”. Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Δεν είναι μόνο η αυταπόδεκτη ομορφιά και των τριών που σε κερδίζει. Είναι η αυθεντικότητα, η απλότητα και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον στην φωτογράφησή μας που κάνει την συνθήκη αυτής της συνάντησης ιδανική με...διαφορά.