Big Brother 2: Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Νάσο και Ανχελίτα

«Με προσβάλλεις. Αυτό δεν μου το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Νάσο και Ανχελίτα

Όπως βλέπουμε από το αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι νέοι παίκτες μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι του μεγάλου αδελφού καθώς οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ηλεκτρισμένη εξαιτίας του Νάσου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανχελίτα του είπε χαρακτηριστικά «Έχεις έρθει δύο μέρες εδώ και μας κάνεις κήρυγμα για την καθαριότητα». Έτσι, εκείνος δεν άργησε να δώσει την δική του απάντηση αφού ανέφερε: «Κάνω κήρυγμα γιατί τα βρήκα όλα βρώμικα, από το ψυγείο έβγαλα τρία κιλά λάσπη».

Έτσι η Ανχελίτα απάντησε επίσης: «Αφού έχεις την καλή θέληση να το κάνεις, κάνε το χωρίς να τη λες στους υπόλοιπους. Μας προσβάλλεις, εμένα με προσβάλλεις. Αυτό δεν μου το κάνει ούτε η μάνα μου. Δεν είναι ωραίο».

Ο τσακωμός ανάμεσα σε Νάσο και Ανχελίτα στο σπίτι του Big Brother 2

Big Brother 2: Ενοχλημένη η Ανχελίτα με το σχόλιο που της έκανε ο Νάσος

Οι νέοι παίκτες του Big Brother 2 έκαναν την εμφάνισή τους και επεισοδιακό τρόπο και οι παλιοί παίκτες δεν το πήραν και με τόσο καλό μάτι μιας και πλέον υπάρχουν 15 συγκάτοικοι. Η Ανχελίτα μάλιστα ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον Νάσο και από μία ατάκα που είπε για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Ανχελίτα θέλοντας να του εξηγήσει πως όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι χάνουν κιλά, του είπε ότι από 110 θα πάει στα 78. Ενοχλημένος ο Νάσος της απάντησε: «Να πας εσύ 78».

«Κάτσε ρε φίλε με ξέρεις κι από χθες;», είπε η Ανχελίτα στο δωμάτιο επικοινωνίας θέλοντας να δείξει πόσο τη χάλασε το σκηνικό που έλαβε χώρα στην πισίνα.