The Bachelor 2: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Αλέξης Παππάς - Έτσι ονειρεύεται την τούρτα του γάμου του

«Είναι όλα υπέροχα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Αλέξης Παππάς - Έτσι ονειρεύεται την τούρτα του γάμου του

Ο Αλέξης Παππάς μετά από την επίσκεψή του στην βίλα αλλά και την έκπληξη που αποφάσισε να κάνει στα κορίτσια, μέσα σε όλα ανακοίνωσε ποια θα ήταν η τυχερή η οποία θα πήγαινε μαζί του στο ατομικό ραντεβού μαζί του προκειμένου να τον γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Το ραντεβού ήταν άκρως παραμυθένιο καθώς η Ιωάννα μαζί με τον Bachelor, δεν έφτιαξαν μόνο την τούρτα του...γάμου τους αλλά ακόμη ο Αλέξης Παππάς "άνοιξε την καρδιά του" και ανέφερε πως φαντάζεται τον γάμο των ονείρων του.

Άραγε ποια θα καταφέρει από όλες τις κοπέλες να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Bachelor ώστε να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του;

Ο Αλέξης Παππάς και ο ονειρεμένος γάμος

«Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».