Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης έξαλλος ζητάει εξηγήσεις από τη Λουΐζα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης έξαλλος ζητάει εξηγήσεις από τη Λουΐζα

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (18/10) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, μιας και ο Μιχάλης μόλις μάθει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Λουΐζα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες

Ο Μιχάλης, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, πάει να συναντήσει τη Λουΐζα και να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει ό,τι της λέει. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο να κρύβει το μυστικό της και προειδοποιεί τον Αντώνη ότι θα το αποκαλύψει.

Η Λουΐζα προβληματισμένη δεν ξέρει εάν πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη ελπίζει ότι ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης αμφισβητεί.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)