Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Ξέσπασε η Ανχελίτα - «Δεν είναι στρατηγική, είναι υποκρισία»

«Με ψηφίζουν να φύγω και μου δίνουν συγχαρητήρια»

Big Brother 2: Ξέσπασε η Ανχελίτα - «Δεν είναι στρατηγική, είναι υποκρισία»
TV24 26.10.2021 00:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εξαιρετικά τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών στο σπίτι του Big Brother. Η Ανχελίτα κατάφερε να εξασφαλίσει για ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή της στο σπίτι, ωστόσο οι ισορροπίες με τους συμπαίκτες της είναι διαταραγμένες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαίρη της έδωσε συγχαρητήρια για την παραμονή της, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την Ανχελίτα, η οποία μάλιστα στο live άκουσε και μία περίεργη ατάκα από τον Στηβ.

Όπως εξήγησε, θεωρεί υποκριτικό το να της δίνει συγχαρητήρια ένας άνθρωπος που την έχει ψηφίσει για να φύγει.

Το ξέσπασμα της Ανχελίτα στο Big Brother 2

Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη

Η αποχώρηση του Μιχάλη από το σπίτι του Big Brother 2 έφερε μεγάλη συγκίνηση ανάμεσα στους παίκτες. Αυτή που ξέσπασε περισσότερο απ' όλους ήταν η Σαμάνθα, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά το live.

Η Σαμάνθα έκλαιγε με αναφιλητά και κανείς δεν μπορούσε να την ηρεμήσει. Όπως εξήγησε, αυτό που την ενοχλεί είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες, φεύγουν συνέχεια άτομα από την παρέα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θεωρεί πως στον κόσμο εκείνη και η παρέα της φαίνονται κακοί και οι άλλοι άγιοι, κάτι που κατά την άποψή της δεν ισχύει. Η ίδια είπε μόνο δύο ατάκες για την οργή της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του Μιχάλη έφερε πολλά κλάματα στο σπίτι και όχι μόνο από άτομα από την παρέα του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: "Λύγισε" η Άννα Ελευθερίου - Η αποκάλυψή της για το τροχαίο

Big Brother 2: Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Share