Spoiler από την αστυνομικό του Σασμού - «Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι...»

Κάποιους τηλεθεατές θα τους δυσαρεστήσει η εξέλιξη αυτή, άλλους όμως θα τους χαροποιήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Spoiler από την αστυνομικό του Σασμού - «Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι...»

Η Ευφημία Καλογιάννη, η αστυνομικός της σειράς Σασμός, (δείτε τις σημερινές εξελίξεις) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση της Ντίνας και του Αντώνη, ενώ έδωσε spoiler και για την επερχόμενη αποκάλυψη του δολοφόνου.

«Η Ντίνα τον θέλει τον Αντώνη. Τον ερωτεύτηκε, τον εμπιστεύτηκε, τον αγάπησε, τον σέβεται, της δίνει πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο βρέθηκαν στο τμήμα και με αφορμή τη δουλειά τους και το πως την έχουν παντρευτεί, έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια. Κάπου εκεί νομίζω ότι είναι όλη τους η σχέση, μέσα σε αυτό και η ερωτική φυσικά, η οποία όπως είδαμε έληξε», είπε.

«Είναι μικρός ο κόσμος στον Σασμό και νομίζω πως κάποια στιγμή θα μάθει ποια είναι η αντίζηλος της. Δεν έχει έρθει όμως αυτό στα χέρια μου, ακόμα. Ξέρει και βλέπει προς το παρόν ότι ο Αντώνης είναι αλλού», συνέχισε.

Το spoiler για τον Σασμό

«Η Ντίνα αντιλαμβάνεται πάρα πολύ τους ανθρώπους με το ένστικτο της. Μπορεί και τους διαβάζει. Εισπράττει την ενέργεια των άλλων. Έτσι και έχει «τσακώσει» τον Μανώλη. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος! Νομίζω πως και εμείς θα πρέπει κάποια στιγμή να το βρούμε. Τι κάνουμε; Ποια είναι η δουλειά μας εκεί μέσα άμα δεν βρούμε τον δολοφόνο;», αποκάλυψε.

Πρωταγωνίστρια του Σασμού αποκάλυψε την σχέση της με ηθοποιό του "Ήλιου"

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Βέρα Μαρκομαρίδου, η οποία φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1Ήλιος”.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν το γνώριζε κανείς, παρόλο που δεν το κρατούσαν κρυφό.

«Ο σύντροφός μου χάρηκε όταν με πήραν στον “Σασμό”. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν το έχουμε κρυφό. Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου».