Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόνος βυθίζει το χωριό στο σκοτάδι - Μαθαίνει την αλήθεια για...

Οι σημερινές 7/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόνος βυθίζει το χωριό στο σκοτάδι - Μαθαίνει την αλήθεια για...
TV24 07.11.2021 10:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονιστικό είναι και το σημερινό 7/11 επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι που έχει ξεσηκώσει το twitter με τις αναρτήσεις να είναι χιλιάδες. Τι θα συμβεί με τον Γιώργο και γιατί ο Ντόνος θα βυθίσει το χωριό στο σκοτάδι;

Οι εξελίξεις στην σειρά Κομάντα και Δράκοι

Επεισόδιο 6

Τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό που πιστεύουν πως έρχεται. Ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει. Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακο-Μιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Άη-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες.

Η Ίρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακο-Στρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα με τα οποία σχετίζεται ο γιος του.

O Ντόντος του "Κομάντα και δράκοι" προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο τηλεοπτικός Ντόντος στην επιτυχημένη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Μega, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Οι δηλώσεις του, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.

Ο ερασιτέχνης ηθοποιός που αποθεώθηκε στο Twitter για τη συμμετοχή του, είπε μεταξύ άλλων «Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται πραγματικά».

«Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω άλλους τόπους αλλά την Κρήτη δεν την αλλάζω με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και τους ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξή τους, θα απαντήσω σε όλους όταν μπορέσω», συμπληρώνει.

«Το όνειρο μου είναι να έχει υγεία όλος ο κόσμος και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους», είπε ακόμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χιλιάδες αναρτήσεις στο twitter για την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Στο επίκεντρο ο "Ντόντος"

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: "Βάζω το 100% των δυνάμεων μου" - Συγκινεί ο ηθοποιός από το Κομάντα και Δράκοι

Share