Big Brother 2 - highlights 9/11: Ο αρχηγός του σπιτιού, τα ξεσπάσματα και ο... Πέτσας

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 9/11: Ο αρχηγός του σπιτιού, τα ξεσπάσματα και ο... Πέτσας

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 9/11 επεισόδιο του Big Brother 2, με τη νέα αρχηγό του σπιτιού, τα ξεσπάσματα, αλλά και τον Παναγιώτη που έγινε έξαλλος.

Τα 9/11 highlights του Big Brother 2

Ξέσπασε ο Νάσος

Εξαπολύοντας προφανώς πυρά προς όσους τον ψήφισαν την τελευταία φορά ο παίκτης ένιωσε πως πήρε το «ΟΚ» από το τηλεοπτικό κοινό για να συνεχίσει να φέρεται και να μιλά έχοντας πάντα με το αίσθημα του δίκαιου στο μυαλό, όπως άλλωστε πράττει μέχρι τώρα.

«Αισθάνομαι χαρούμενος που παραμένω στο σπίτι του Big Brother και θεωρώ πως υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με το δίκαιο και εγώ το αντιπροσωπεύω στο απόλυτο. Με κάνει να θέλω να συνεχίσω να λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω χωρίς να φοβάμαι τις επιπτώσεις που τις βλέπουμε στην ψηφοφορία.

Ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Στο αγώνισμα χωρίστηκαν μετά από κλήρωση σε μία ομάδα των τριών και δύο των δύο ατόμων όπου θα έπρεπε να μεταφέρουν τρία μπαλάκια τα οποία περιστρεφόντουσαν κυκλικά σε ένα δοχείο με μία τρύπα και δεν θα έπρεπε να φτάσουν μέχρι την τερματική γραμμή.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία από το αγώνισμα η οποία δήλωσε ευχαριστημένη με την εξέλιξη. Στη συνέχεια και έπειτα από σκέψη ανάμεσα στους δύο παίκτες επέλεξε να σώσει τη Μαίρη.

Παναγιώτης εναντίον της Μαίρης: «Χειραγωγεί την σκέψη του άλλου»

Η Μαίρη φαίνεται πως πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς μπήκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της τριάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα σχολίασαν την στάση της Μαίρης μέσα στο παιχνίδι καθώς στις 8/11 την είδαμε να έρχεται και πάλι σε αντιπαράθεση.

«Ρε κοινωνιολόγος είναι. Ξέρει να μεταπείθει και να χειραγωγεί τη σκέψη του άλλου», είπε ο Παναγιώτης και επέμενε πώς «δεν έχει ρίξει τα μούτρα της ποτέ, δεν έχει ζητήσει από κανέναν συγνώμη».

Η Ανχελίτα δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να την κρίνω γιατί η Μαίρη είναι 36 χρονών και το Big Brother είναι το τελευταίο της χαρτί, εμένα δεν είναι. Όταν ξέρεις ότι παίζεις το τελευταίο σου χαρτί, κάνεις απεγνωσμένες κινήσεις», και ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Βρε μαζί σου και εγώ. Αλλά όταν είσαι 36 χρονών έχεις μια εμπειρία ανθρώπου».