Φάρμα 2 Highlights (21/1): Τα κλάματα της Σάσας Μπάστα και η παίκτρια που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (21/1): Τα κλάματα της Σάσας Μπάστα και η παίκτρια που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, όπως πάντα. Από τα κλάματα της Σάσας Μπάστα στον αχυρώνα, στην παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τι είδαμε χθες (21/1) στη Φάρμα 2

Σπάραξε στο κλάμα η Σάσα Μπάστα - Τι συνέβη

Στο κλάμα σπάραξε στο αποψινό (21/1) επεισόδιο της Φάρμας η Σάσα Μπάστα, με αφορμή μια δήλωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν την μονομαχία της Χριστιάννας και της Μαρίας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε μια πλάκα στους παίκτες και τους ρώτησε ποιον παίκτη θα ήθελαν να αντικρύσουν άμα άνοιγε η πόρτα. Τότε η τραγουδίστρια πίστεψε πως επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη, με την ίδια να ξεσπά κατευθείαν σε κλάματα, ενώ είχε αναφερθεί στην φίλη της ξανά πριν μερικές μέρες.

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης, επειδή ένιωσε άσχημα, τους αποκάλυψε αμέσως ότι πρόκειται για μια φάρσα.

«Για εμένα η Φάρμα ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, γιατί ήταν η Αγγελική μέσα σε αυτήν. Έπαιρνα αγάπη και δύναμη μέσα από εκείνη στο παιχνίδι. Δεν λέω ότι δεν παίρνω αγάπη από τους φίλους μου, αλλά η Αγγελική ήταν η κολλητή μου εδώ μέσα και ο πιο σημαντικός άνθρωπος που είχα. Το ξέρει και εκείνη ότι μου λείπει και είμαι σίγουρη ότι με σκέφτεται», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σάσα Μπάστα.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Για την παραμονή τους στην Φάρμα πάλεψαν στο αποψινό (14211) επεισόδιο η Μαρία και η Χριστιάννα, μιας και αυτοί ήταν οι 2 μονομάχοι αυτής της εβδομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα και λίγο μετά τα κλάματα της Σάσας Μπάστα, οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν το αγώνισμα, το οποίο αποτελούνταν από 3 φάσεις.

Τελικά, ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει και τα 3 σερί παιχνίδια ήταν η Μαρία, με αποτέλεσμα η Χριστιάννα να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο αθλητισμός είναι αυτό που την έκανε να βάλει γερά θεμέλια στη ζωή της καθώς ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με αυτόν και δεν έχει σταματήσει από τότε.

Είναι φαν της ομαδικής δουλειάς,της συνεργασίας, της πειθαρχίας, και της ακεραιότητα αφού από τα 10 της ασχολείται με τον στίβο.Αγαπά πολύ τους θετικούς ανθρώπους και δεν επιτρέπει σε κανέναν να προβάλλει τις αξίες της ενώ παράλληλα λατρεύει τις προκλήσεις και την περιπέτεια. Μάλλον για αυτό το λόγο αποφάσισε να μπει στη Φάρμα.

Η Χριστιάννα Σμαραγδή είναι στον χώρο της γυμναστικής και τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με τη pilates και έχει ανοίξει το δικό της studio Pilates μιας και ήταν ένα μεγάλο της όνειρο. Μάλιστα, ασχολείται και με το ραδιόφωνο.