Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο που πρόδωσε τα πάντα - «Καιρό είχαμε να βρεθούμε όλοι στο Διαφάνι»

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο που πρόδωσε τα πάντα - «Καιρό είχαμε να βρεθούμε όλοι στο Διαφάνι»

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα έχει ανάψει το κόκκινο φανάρι σε πολλές παραγωγές αλλά και γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Ανάμεσα σε αυτές που αναγκάστηκαν να σταματήσουν για λίγο τα γυρίσματά τους ήταν και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε όλα βαίνουν καλύτερα και οι «μηχανές» ξεκίνησαν και πάλι.

Η ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Για να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα η κυβέρνηση αποφάσισε να μειωθεί ο αριθμός όσων μπορούν να παρευρεθούν σε μία σκηνή. Έχοντας αυτό ως οδηγό, οι ηθοποιοί βρίσκονταν με πολλούς λίγους συναδέλφους τους ανά φορά. Όταν τελικά μπόρεσαν να βρεθούν όλοι μαζί είπαν να το γιορτάσουν με μια ανάρτηση στα social media.

Το ρόλο του «influencer» ανέλαβε ο ο παπά Γρηγόρης, κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης (Διαβάστε εδώ την εξομολόγηση του Κωστή Σαββιδάκη για το θαύμα που έζησε), ενημερώνοντάς μας παράλληλα ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι καλά και ότι μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που πόσταρε, όλοι ήταν εκεί. Ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Νικηφόρος, η Δρόσω και άλλοι.
«Καιρό είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο Διαφάνι...», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Κωστής Σαββιδάκης.

Έρχονται συλλήψεις και τρανταχτές ανατροπές

Σοκαρισμένους θα μας αφήσουν οι εξελίξεις, όπως φαίνεται από τις πληροφορίες στο Τηλέραμα, στην καθημερινή αγαπημένη σειρά του κοινού, Άγριες Μέλισσες! Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας βλέπουμε τους ήρωες να προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την δολοφονία του αδερφού του Ορφανίδη και των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης, ενώ παράλληλα τις ζωές τους να βρίσκονται στην πιο περίπλοκη φάση τους.

Αν λοιπόν είστε με το στόμα ανοιχτό σε ότι συμβαίνει τώρα, φανταστείτε την αντίδραση σας με τη συνέχεια!

Η Κορίνα, έχει αντιληφθεί πως η Ζωή και η Αιμιλία κάτι ετοιμάζουν, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ακύλας με τον Μελέτη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο κρατητήριο και θα αναγκαστούν να συνεργαστούν αν θέλουν να τη γλιτώσουν. Ο Δούκας, προφανώς ευνοημένος με την έκβαση των πραγμάτων, εκμεταλλεύεται την κατάσταση και πετάει τον Ακύλα έξω από το έργο του αεροδρομίου.

Η Μυρσίνη και ο Δούκας συμφωνούν να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους, ενώ την ημέρα του αρραβώνα της Δρόσως με τον Κωνσταντή ο Ζάχος είναι άφαντος, κάνοντάς τους όλους να ανησυχούν για το αν είναι καλά ή κάποιοι του έστησαν παγίδα

Η Ζωή και η Αιμιλία μελετούν μεθοδικά και προσεκτικά το σχέδιο της καταστροφής του Ακύλα, όμως κανείς δεν πρέπει να τις πάρει είδηση, προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά για να μην πέσουν στην αντίληψη της Κορίνας.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα μαθαίνει από τον Σέργιο για τον καβγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι του Μεγαρίτη, καθώς αν ο Ακύλας ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί, τότε ο Κυριάκος, η Ουρανία και ο μικρός Φώτης θα βρεθούν σε πραγματικά μεγάλο κίνδυνο.

Παράλληλα, ο Ζάχος ανακαλύπτει ότι στην παγίδα που του έστησαν εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Κάποιοι τον έχουν βάλει στο μάτι και διαπιστώνει ότι δεν κινδυνεύει μόνο η στρατιωτική του καριέρα, αλλά ίσως και η ίδια του η ζωή! Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες της Δρόσως με τον Δάκη και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Η οικογένεια Τόλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούριες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.