Masterchef 6: «Σας παρακαλώ, μην το φάτε» - Απογοητευμένη η Καλλιόπη με το πιάτο της

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Σας παρακαλώ, μην το φάτε» - Απογοητευμένη η Καλλιόπη με το πιάτο της

Αρκετά απαιτητικό ήταν το αποψινό 21/3 τεστ δημιουργικότητας στο Masterchef 6, και έδειξε σε μεγάλο βαθμό πως δυσκόλεψε όλους τους παίκτες, μιας και η πολίτικη κουζίνα ήταν για πολλούς άγνωστη, ειδικά για τον Γρηγόρη.

Ο Νικήτας ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και έτσι ο ίδιος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά πιάτα και να τα μοιράσει στους υπόλοιπους παίκτες, τα οποία θα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για το τελικό τους πιάτο.

Το πιάτο που επέλεξε να δώσει στην Καλλιόπη ήταν τα σουντζουκάκια με το ρύζι. Ωστόσο, το πιάτο είχε πολλά λάθη και μάλιστα οι κριτές δεν μπόρεσαν να το φάνε όταν χρειάστηκε.

Μόλις η ίδια είδε με τα μάτια της τα λάθη που είχε το πιάτο, τους είπε χαρακτηριστικά: "Σας παρακαλώ, μην το φάτε", με τον Πάνο Ιωαννίδη να της λέει: "Τι έπαθες σήμερα, κουκλάκι μου;"

Το βιογραφικό της Καλλιόπης Μπεζάντε

Η Καλλιόπη Μπεζάντε έρχεται από τη Νάξο, με ένα όνειρο, να γίνει η επόμενη Ελληνίδα MasterChef. Η ίδια, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στις οθόνες μας, καθώς είχε περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής και πέρυσι όμως δεν είχε καταφέρει να περάσει το στάδιο των μονομαχιών. Φέτος, εκείνη και οι 23 συμπαίκτες της, είναι έτοιμοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν το έπαθλο.

  • Η Καλλιόπη είναι 25 χρονών.
  • Έρχεται από την όμορφη Νάξο.
  • Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει μέρος στο ριάλιτι, καθώς είχε συμμετάσχει και στον περσινό κύκλο, φτάνοντας μέχρι τις μονομαχίες.
  • Το όνειρο της Καλλιόπης έγινε πραγματικότητα.
  • Κέρδισε με το μαγειρικό της σπαθί και τη μεγάλη θέλησή της μια θέση στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022.
  • Αν και με σπουδές στα χρηματικοοικονομικά, η ψυχή της Καλλιόπης ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Παίρνει λοιπόν τον πλάστη της και είναι έτοιμη για μαγειρικές μάχες!