Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Επιστρέφει ο απόλυτος νικητής του πρώτου κύκλου και διεκδικεί τα 100.000 ευρώ

Το τρέιλερ του ANT1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Επιστρέφει ο απόλυτος νικητής του πρώτου κύκλου και διεκδικεί τα 100.000 ευρώ

Μπορεί η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» να επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 20 χρόνια, αλλά κανείς δεν θα περίμενε να επιστρέψει και ο παίκτης που σάρωσε στις αρχές του 21 αιώνα, να επιστρέψει και να διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ.

Ο Εκατομμυριούχος επιστρέφει στο τηλεπαιχνίδι και διεκδικεί τα 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλατό θα δούμε τον Γιώργο Πάττα, τον παίκτη που πριν από 21 χρόνια, έλαβε μέρος στο πρώτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού και μάλιστα στέφθηκε «Εκατομμυριούχος», καθώς κέρδισε 6 εκατομμύρια δραχμές.

Τότε ο νεαρός φοιτητής είχε παίξει με προτροπή της μητέρας του και με τα χρήματα που είχε κερδίσει, είχε αγοράσει ένα δυάρι σπίτι για τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών. Τώρα ο δερματολόγος και διευθυντής νοσοκομείου, Γιώργος Πάττας επιστρέφει στο παιχνίδι για άλλο λόγο.

Δεν παίζει για τα χρήματα, αλλά για να τιμήσει την μητέρα του, η οποία πριν από μερικούς μήνες «έφυγε» από τη ζωή» και χάρη σε εκείνη, είχε κερδίσει τότε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Πάττας αφιερώνει τη συμμετοχή του σε εκείνη αφού της είχε υποσχεθεί πως αν το παιχνίδι επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες θα λάβει μέρος. Θα κερδίσει άραγε πάλι το απόλυτο βάθρο;

«Δεν το περίμενα ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρης Αρναούτογλου

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το νέο του εγχείρημα. Μάλιστα τόνισε πως η ψυχαγωγία δεν πρέπει να εκλείψει από την τηλεόραση γιατί αποτελεί την «ακτίδα του φωτός»

«Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί -γιατί είναι πολύ δύσκολη χρονιά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας- η ψυχαγωγία προσπαθεί να κρατήσει… Θερμοπύλες! Το λέω κυριολεκτικά αυτό. Είναι πολύ δύσκολη σεζόν για την ψυχαγωγία. Δεν το περίμενα ότι θα ‘ταν τόσο πολύ δύσκολη. Πρέπει να έχουμε όμως και αυτή την πλευρά, την ακτίδα του φωτός.

Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Το ότι με βλέπετε εδώ, το κάνω με πάρα πολλή αγάπη και διάθεση. Κάνω τον σταυρό μου και λέω ‘Πάμε παρακάτω’, πρέπει να κάποιος να γελάσει, πρέπει και κάποιος να ψυχαγωγηθεί. Έτσι έρχεται και με πολύ φόρα αυτό το παιχνίδι, ο ‘Εκατομμυριούχος’.

Ένιωσα την ανάγκη να το ξαναδώ στην ελληνική τηλεόραση. Παίζεται συνεχώς παγκοσμίως. Δεν έχει σταματήσει ποτέ και -κάτι πολύ σημαντικό- δίνει χρήματα στους ανθρώπους. Τρελαίνομαι για τέτοια παιχνίδια ερωτήσεων».