Ένα τραγούδι ακόμα: "Έσκασε" από το OPEN η ανακοίνωση για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

Ποιους υποδέχεται στις 27/5

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα τραγούδι ακόμα:

Ο Γιώργος Θεοφάνους (τον οποίο θέλει ο Γιάννης Λάτσιος και του χρόνου στο κανάλι) υποδέχεται την Τάμτα, την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η εκρηκτική Τάμτα, έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» με ανεβασμένη διάθεση, κέφι και θετική ενέργεια για να μας κάνει να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και για πρώτη φορά, σε μουσική εκπομπή, την απολαμβάνουμε στο δικό της ελληνογεωργιανό τραγούδι, «N.E.R.O.».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Ραπτάκης έρχεται στην παρέα τους και ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο Νικόλας και η Τάμτα αποκαλύπτουν τη στενή φιλία που έχουν τα τελευταία χρόνια και στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους βλέπουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο.Τη σκυτάλη παίρνει η Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε στο «Voice» και την αγαπήσαμε όχι μόνο για το χαρακτήρα της και τις ωραίες μελωδίες της στο πιάνο, αλλά και για την υπέροχη φωνή της. Η Αντωνία κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και μας λέει ότι τελικά «Έτσι είναι οι σχέσεις».

H χαρισματική Marsheaux μετά το «America΄s Got Talent» έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» για να κλέψει τις εντυπώσεις. Χορεύει, παίζει αλλά πάνω από όλα τραγουδάει γιατί αυτό είναι η μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την αγάπη του κόσμου, αφού τα τραγούδια της στο YouTube φτάνουν μέχρι και τα 4 εκ. views.Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Αγγελική Μισαηλίδου. Η Αγγελική είναι 15 ετών, τραγουδάει από πολύ μικρή και το όνειρό της είναι να περάσει σε μια μουσική σχολή.

Το trailer της εκπομπής του Γιώργου Θεοφάνους

Η σπάνια εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμα του Γιώργου Θεοφάνους βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/2) ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι «Παιδί Γενναίο» και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που βρίσκεται πίσω από αυτό.

Λίγο μετά την επιστροφή του στο «Τeatro» με την Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

«Το “Παιδί γενναίο” έχει και μία όμορφη ιστορία από πίσω. ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και χτυπάει ο Νίνο στο τηλέφωνο και μου λέει “να έρθω; να περάσω;”. Ρωτάω τον Γιώργο και μου λέει “ναι φυσικά είναι και φίλος μου”. Έρχεται ο Νίνο, μου δείχνει κάποια κομμάτια ο Γιώργος, σε κάποια φάση μου παίζει ο Γιώργος το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου, λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου. Και μου έδωσε μία δύναμη εσωτερική.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα σώψυχά μας και κλαίμε.

Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.