Έναρξη προγράμματος για τον ΑΝΤ1 - Τα 2 δυνατά χαρτιά του σταθμού που θα απογειώσουν την τηλεθέαση

Πότε θα βγουν στον αέρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έναρξη προγράμματος για τον ΑΝΤ1 - Τα 2 δυνατά χαρτιά του σταθμού που θα απογειώσουν την τηλεθέαση

Έναρξη νέας σεζόν ετοιμάζεται να κάνει ο ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου διατηρώντας στο δυναμικό του δοκιμασμένα και επιτυχημένα προγράμματα από το παρελθόν, εντάσσοντας σε αυτά νέες παρουσίες.

Σταθερά από πολύ πρωί θα δούμε τον Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου να λένε καλημέρα στο κοινό στις 6, καλύπτοντας την ενημέρωση και δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στο αγαπημένο ''Πρωινό'', το οποίο δε θα είναι ίδιο φέτος. Η παρουσία της Δούκισσας Νομικού είναι πια επίσημη και στο πλάι του Λιάγκα θα τη βλέπουμε από το Σεπτέμβρη σε ρόλο συμπαρουσιάστριας.

Η έναρξη προγράμματος του ΑΝΤ1

Μια επίσης δυνατή προσθήκη έχει γίνει γνωστή πως έκανε το κανάλι και αφορά σε ριάλιτι, το οποίο έχει αγοράσει ο Σάκης Τανιμανίδης και από ότι φαίνεται θα καλύψει κάποιο βραδινό κενό μέσα στον χειμώνα.

ΑΝΤ1 έναρξη προγράμματος

Το δυνατό χαρτί που επιστρέφει στο κανάλι

Στην προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα του καναλιού, ο σταθμός του ANT1 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Γιώργος Λέντζας και, μάλιστα, με ρόλο – έκπληξη. Αφορμή για αυτή την επιστροφή στέκεται η προβολή του Μουντιάλ 2022. Όμως, ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο Μαρούσι με νέα επεισόδια ανά τον πλανήτη σχετικά με την εκπομπή Football Stories.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιουμίδης, που παρουσίασαν και τον πρώτο κύκλο της εκπομπής στην ΕΡΤ, συνεχίζουν την περιοδεία ανά την υφήλιο διανύοντας μέσα σε 29 μέρες 4 χώρες και 2 διαφορετικές ηπείρους. Μετά από διάλειμμα σχεδόν τριών ετών και ενώ μεσολάβησε η πανδημία, η προσέγγιση θα είναι λίγο διαφορετική και προσαρμοσμένη στις συνθήκες, ωστόσο αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Γιώργος Λέντζας

Ο νέος κύκλος του Football Stories περιλαμβάνει συνολικά 11 επεισόδια, ωστόσο αυτό που είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί είναι το γεγονός πως αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς θα μεταδοθεί την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+.