«Είδα τον θάνατο μου...» - Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου για το πρόβλημα υγείας πουν αντιμετώπισε

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ο Κώστας Αρζόγλου πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και όπως δήλωσε είδε τον θάνατο του. Μάλιστα, πριν μπει στο νοσοκομείο είχε αποχαιρετήσει τους πάντες.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε. Ο ίδιος πίστεψε ότι θα πεθάνει και γι αυτό πριν νοσηλευτεί φρόντισε να αποχαιρετήσει όλα του τα οικεία πρόσωπα.

«Είδα τον θάνατο! Τον είδα και δεν μου άρεσε η όψη του. Δεν φοβάμαι να πεθάνω, απλά στεναχωριέμαι για όσα δεν θα προλάβω να κάνω. Όταν έμαθα για τον όγκο στον εγκέφαλο, φοβήθηκα. Αποχαιρέτησα τους πάντες και τα πάντα και μπήκα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο θάνατος της μητέρας του και το παράπονο του Κώστα Αρζόγλου

Ο Κώστας Αρζόγλου είχε χάσει τη μητέρα του ξαφνικά. Η είδηση αυτή τον κατέβαλε και όπως τόνισε είχε τύψεις για αρκετό καιρό, καθώς δεν πρόλαβε να της πει όσα θα ήθελε και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει για το Πήλιο, που ήταν αυτός.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η μητέρα μου πέθανε ξαφνικά και δεν πρόλαβα να της πω όσα θα ήθελα. Για καιρό είχα τύψεις για το θάνατο της μητέρας μου γιατί δεν την άφησα να ταξιδέψει για το Πήλιο που ήμουν εγώ και έμεινε στη Σέριφο και πνίγηκε» (Δείτε όσα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του για το θάνατο της μητέρας του)

Ο Κώστας Αρζόγλου και η σχέση του με την κόρη του, Ορόρα Μάριον

Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο Happy Day, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό αλλά και την ενασχόλησή της με την υποκριτική.

«Το μικρόβιο του θεάτρου μπήκε στο αίμα της από νωρίς. Τόσο χάρη στον πατέρα της Κώστα Αρζόγλου όσο και στη μητέρα της, επίσης ηθοποιό με λαμπρή καριέρα στο Βέλγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν συνάντησε εμπόδια στον χώρο εξαιτίας του ονόματός της καθώς επέλεξε να πορευτεί με το επίθετο της μητέρας της. «Επειδή δε κυκλοφορώ με το όνομα του πατέρα μου κάπως κρύβομαι» είπε.

Ως παιδί χωρισμένων γονιών που μένουν σε διαφορετικές χώρες δεν είχε την επαφή που θα ήθελε με τον πατέρα της στα παιδικά της χρόνια. «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια και ερχόμουν 2-3 φορές τον χρόνο να δω τον πατέρα μου. Πάντα είχαμε μία σχέση απλώς δεν είχαμε αποκτήσει τη σχέση πατέρα - κόρης. Επειδή δεν μεγάλωσα μαζί του, ο πατέρας μου ήταν σαν να με αγόραζε. Μου έπαιρνε ό,τι ήθελα, όταν ερχόμουν».

«Στα 17 μου έκανα ένα ξέσπασμα εναντίον του πατέρα μου κι εκείνος μου ζήτησε “συγγνώμη”. Σαν να καταστρέψαμε την προηγούμενη μας σχέση και είμαστε πιο δεμένοι», συμπλήρωσε για τον πατέρα της, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του.