Πρεμιέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω - Τα πρώτα του λόγια στην έναρξη της εκπομπής

Η Άντζελα Γκερέκου η πρώτη του καλεσμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω - Τα πρώτα του λόγια στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 6/10 η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, με πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Άντζελα Γκερέκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε φυσικά για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 15 μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση (δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της).

Η έναρξη του Ενώπιος Ενωπίω

Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Καλησπέρα σας. Για άλλη μια σεζόν το “Ενώπιος Ενωπίω” θα είναι κοντά σας. Ξεκινούμε τη φετινή μας διαδρομή με μια σημαντική κυρία του ελληνικού θεάτρου, αλλά και της πολιτικής, την κυρία Άντζελα Γκερέκου».

Τότε, η Άντζελα Γκερέκου συγκινήθηκε και δάκρυσε, καθώς την άγγιξε πολύ το αφιερωματικό βίντεο που της είχε ετοιμάσει η εκπομπή και περιείχε πολλές κοινές της εμφανίσεις της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική η εισαγωγή», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου & την δεύτερη εκπομπή που αναλαμβάνει

Μέσα από το The 2night show (δείτε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε), ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για την καριέρα του και συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα τον βλέπουμε λοιπόν στον ΑΝΤ1 με διπλή εκπομπή, καθώς εκτός από το ''Ενώπιος Ενωπίω'' αναλαμβάνει και το ''Πρόσωπο με πρόσωπο'', που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 23:00.

Πρόκειται για ένα προϊόν πολιτικού περιεχομένου με πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στη νέα εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ».

Συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και σχόλια, στη δίνη της πολιτικής αντιπαράθεσης και των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων.

  • Ποιος θα βγάλει τη χώρα από την κρίση;
  • Τι θα γίνει με την ακρίβεια στην αγορά;
  • Πώς θα περάσει ο δύσκολος χειμώνας, με τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην ενέργεια;
  • Ένα βήμα πριν από την προεκλογική περίοδο, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς Αρχηγούς και τους πρωταγωνιστές στο πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

#ProswpoMeProswpo

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου – Γιώτα Δελέγκου – Δέσποινα Μανδρανή

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου