Μαύρο Ρόδο 11/10: O Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα - Μεγάλο spoil για το αποψινό επεισόδιο!

Δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο 11/10: O Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα - Μεγάλο spoil για το αποψινό επεισόδιο!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 11/10 επεισόδιο του Μαύρου Ρόδο, στη νέα σειρά του Mega που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της AGB, και εννοείται πως το Youweekly.gr σας δίνει μια γεύση πριν... έρθει αυτή η ώρα ενώ έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για εσάς κι ένα... μεγάλο spoil για την σειρά!

Μαύρο Ρόδο - Επεισόδιο 5

O Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο. Ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της. Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο. Ο Θέμης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ ο Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν αποκαλύπτεται - Τι σχέση έχουν ο Θέμης και η Πολυξένη

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.