Love Island Highlights (12/10): Ο νέος παίκτης και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island Highlights (12/10): Ο νέος παίκτης και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι

Δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Love Island, καθώς το επεισόδιο ξεκίνησε και κατέληξε με κλάματα. Ο νέος διαγωνιζόμενος έφτασε στη βίλα και υπήρξαν όλων των ειδών οι αντιδράσεις, ωστόσο το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στην πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η οποία "έσκασε" σαν βόμβα, αν και το youweekly.gr το είχε αποκαλύψει ήδη.

Τον έπιασε το παράπονο και "λύγισε" στο πλευρό της Χριστίνας Μητσάκου - Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Κώτσης

Το βράδυ της Τετάρτης (12/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Love Island όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος "άνοιξε" την καρδιά του στην Χριστίνα και της αναφέρθηκε αναφορικά με την ανασφάλεια που έχει ο ίδιος.

Μάλιστα, οι εξελίξεις ήταν τόσο καταιγιστικές που παρακολουθήσαμε χθες και έναν παίκτη να αποχωρεί από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αφού ανέφερε πρώτα στην Χριστίνα πως δεν θέλει να την χάσει, στην συνέχεια ξεκίνησε να κλαίει την ίδια ώρα που η αγαπημένη του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

"Μουδιασμένη" η υποδοχή του νέου παίκτη από τα αγόρια της βίλας

Μπορεί να ήταν ακόμη νωρίς ωστόσο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στο χθεσινό (12/10) επεισόδιο του "Love Island". Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο η νέα άφιξη στη βίλα είναι γεγονός μιας και ο Γιώργος Σωτηρίου έχει έρθει πιο αποφασισμένος από ποτέ ενώ λίγο νωρίτερα ο Αλέξανδρος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Φυσικά, η υποδοχή του νέου παίκτη ήταν αρκετά μουδιασμένη από τα αγόρια της βίλας μιας και δεν περίμεναν πως θα έρθει ένα ακόμη αγόρι στην παρέα.

Ωστόσο, εκείνοι ήταν αυτοί που τελικά ξενάγησαν τον νέο παίκτη στην βίλα κάτι που δεν άρεσε στον Γιώργο αφού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα κάποιο κορίτσι να μου δείξει το σπίτι».

Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες με την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Έμειναν άφωνοι

Όπως φαίνεται το χθεσινό (12/10) επεισόδιο στο Love Island τα είχε όλα μέσα μιας και μετά από την επεισοδιακή άφιξη του νέου παίκτη ο οποίος φαίνεται πολλά υποσχόμενος, σειρά είχε και μια ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που τάραξε για τα καλά τους διαγωνιζόμενους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κόρκας αποτελεί παρελθόν για το Love Island καθώς αποχώρησε οικειοθελώς. Φυσικά, μετά από την συγκεκριμένη ανακοίνωση όλοι έμειναν άφωνοι καθώς δεν περίμεναν πως η "ψυχή" του ριάλιτι θα έφευγε τόσο σύντομα.

Μάλιστα, η Ιωάννα η οποία ήρθε αρκετά κοντά με τον παίκτη δεν δίστασε να αναφέρει: «Όταν η Ηλιάνα είπε ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει για το παιχνίδι δεν έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει».

Έτοιμη να τα παρατήσει όλα η Ιωάννα Τζανή - «Δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς τον Γιώργο Κόρκα»

Πριν από λίγες ώρες παρακολουθήσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ανακοινώνει στους παίκτες του Love Island, πως ο Γιώργος Κόρκας δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα, εμείς σας το είχαμε αναφέρει νωρίτερα σύμφωνα με το αποκλειστικό μας spoil.

Φυσικά, μετά το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης οι περισσότεροι δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα. Ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Τζανή η οποία ήταν και η τελευταία παίκτρια με την οποία ήρθε αρκετά κοντά.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δεν δίστασε να ανακοινώσει τόσο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και στους υπόλοιπους παίκτες πως: «Ο Γιώργος για εμένα ήταν το στήριγμά μου εδώ μέσα και όλο αυτό που ζήσαμε ήταν 100% αληθινό. Ούτε μπορώ και ούτε θέλω να ξεκινήσω κάτι με οποιοδήποτε παιδί από εδώ μέσα, ούτε με κάποιον που θα έρθει. Δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον.

Δεν υπάρχει «Love Island» χωρίς τον Γιώργο Κόρκα είτε υπήρχε κάτι ερωτικό είτε όχι. Οπότε ναι, θέλω να τον πάω και να τον βρω για να φύγω και εγώ».