GNTM: Η Ξανθούλα Τζερεφού αποκαλύπτει! Υπήρχαν τελικά τσακωμοί που δεν έδειξαν οι κάμερες, στο σπίτι;

Τι αποκάλυψε η Ξανθούλα Τζερεφού;

GNTM: Η Ξανθούλα Τζερεφού αποκαλύπτει! Υπήρχαν τελικά τσακωμοί που δεν έδειξαν οι κάμερες, στο σπίτι;

Έκανε το «μπαμ» στο «Greece's Next Top Model» ως το πρώτο plus size μοντέλο που εμφανίστηκε στις οθόνες μας και συζητήθηκε όσο λίγες από τις συμμετέχουσες, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «Ελληνίδα Άσλεϊ Γκράχαμ».

Τι κι αν δέχτηκε πόλεμο για τα κιλά της, η Ξανθή Τζερεφού κράτησε ψηλά το κεφάλι και δείχνει πως ήρθε για να μείνει και το 2019. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λύγισε on camera η Αγάπη του GNTM για τη δολοφονία του συντρόφου της! Οι πρώτες δηλώσεις...

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το παιχνίδι αποκαλύπτει αν τελικά μέσα στο σπίτι του GNTM υπήρξαν καβγάδες που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!

Με ποια από τις κοπέλες του «GNTM» δεν θα έλεγες «καλημέρα»;

Δεν μπορώ να κρατήσω κακία, αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να κρατάει μία περίεργη στάση απέναντί σου, δεν σου βγαίνει να το πεις. Σίγουρα δεν θα έλεγα «καλημέρα» στην Ειρήνη Ερμίδου, γιατί είδα μία περίεργη στάση πρόσφατα.

Δείτε ακόμη: Άλεξ Τσιάλτας: Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας του νεκρού παίκτη από το Ελλάδα έχεις ταλέντο! «Παρακαλούμε να...»

Από πού ξεκίνησε αυτή η κόντρα;

Από την αρχή του παιχνιδιού μού έλεγε «τρως πολύ». Εγώ δεν απαντούσα, γιατί δεν τρώω τόσο όσο φαντάζονται ορισμένοι άνθρωποι, η Ειρήνη τρώει περισσότερο από μένα και έχει γρήγορο μεταβολισμό. Όσο λιγοστεύαμε τα κορίτσια στο σπίτι μού γινόταν όλο και πιο έντονη επίθεση, μέχρι που έγινε το «μπαμ» μπροστά στις κάμερες στον διατροφολόγο, και χαίρομαι πολύ που έγινε, για να δείτε τι συνέβαινε off camera.

Τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν αντίστοιχες απόψεις για το βάρος σου;

Στο bootcamp, ναι, κορίτσια που δεν πέρασαν στο σπίτι. Κάποια στιγμή και η Εύη είχε πει κάτι του στυλ «η χοντρούλα», αλλά δεν ήταν επίθεση. Την έντονη επίθεση μου την έκανε η Ειρήνη.

Υπήρχαν τσακωμοί που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Από μένα όχι. Γενικά ναι, αλλά δεν μπορώ να σου πω, πρέπει να τα πουν μόνες τους.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε on air τον λόγο που χώρισε! (Βίντεο)

Ακούστηκε ότι ευνοήθηκες γιατί έφερνες κάτι διαφορετικό. Το πίστεψες ποτέ;

Δεν νομίζω. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, ίσως τρόμαζε τα κορίτσια αυτή η εξέλιξη. Είχαν κάτι στο μυαλό τους και μπαίνω εγώ και γίνεται το «μπαμ». Θα δεχόντουσαν πιο εύκολα να ανταγωνιστώ με μία κοπέλα που είχαμε τα ίδια κιλά από κάποια που δεν είχαμε τα ίδια κιλά.

Πολλές κοπέλες είπαν ότι ζήτησες να αποχωρήσεις επειδή ήσουν ήδη υποψήφια. Τι θα απαντούσες;

Είχα βρεθεί και στη δυάδα με τη Ροζάνα, γιατί δεν είπα τότε να αποχωρήσω; Όντως ήθελα να φύγω και δεν κάθισα στην επόμενη φωτογράφιση, την έκανα. Η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου πριν μπω στο παιχνίδι ήταν ότι θα ήμουν 100% ο εαυτός μου. Εκείνες τις μέρες ένιωθα περίεργα, ότι απομακρύνομαι από τον σκοπό μου. Αυτό που εξελισσόταν το τελευταίο διάστημα δεν ήταν μόντελινγκ, ήταν ξεκατίνιασμα. Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω κατίνα.

TAGS