Μαρία Μιχαλοπούλου: Αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στην Κέισι - «Όταν είδα αυτό που είχαν συζητήσει στο Μιλάνο της...»!

Τι της είπε μετά τα απίστευτα σχόλια που έκανε στις κάμερες;

Μαρία Μιχαλοπούλου: Αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στην Κέισι - «Όταν είδα αυτό που είχαν συζητήσει στο Μιλάνο της...»!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε στην «Φωλιά των κου κου» το μήνυμα που έστειλε στην Κέισι μετά το επεισόδιο του ημιτελικού. «Όταν είδα αυτό που είχαν συζητήσει στο Μιλάνο της έστειλα μήνυμα και μου είπε...».

Το μοντέλο, αναφέρθηκε στο περιστατικό λίγο πριν την αποχώρησή της, όταν Κέισι και Άννα Μαρία είπαν ότι δεν είχε θέση στον τελικό του GNTM.

«Όταν βγήκα και είδα και το προηγούμενο επεισόδιο, που είχαν κάνει μια μικρή αναφορά όταν ήταν να αποχωρήσει η Χαρά, εκεί έπαθαν το πρώτο μου σοκ.

Η Κέισι είχε πει μερικά σκληρά λόγια για το ότι δεν θα δουλέψω ως μοντέλο, ούτε στην Ελλάδα. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Από εκείνη τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μια τεράστια απογοήτευση. Γενικά σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δυο απόψεις. Όταν είσαι ερασιτέχνης, γιατί να το κερδίσει ένας επαγγελματίας κι όταν είσαι επαγγελματίας γιατί να το κερδίσει ένας ερασιτέχνης.

Καμία άποψη δεν είναι σωστή, καμία απόψε δεν είναι λάθος. Όταν είδα αυτό που είχαν συζητήσει στο Μιλάνο της έστειλα μήνυμα και μου είπε πως δεν έχει δικαιολογία. Εκτιμώ πως είναι ντόμπρα. Ήταν η άποψή της» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία.

Μάλιστα, η Μαρία αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν ακολουθεί την Κάτια Ταραμπάνκο στο Instagram. «Ήρθαμε πιο κοντά στο Μιλάνο με την Κάτια αλλά δε γίναμε φίλες. Δεν έχει το τηλέφωνο μου, ούτε εγώ της Κάτιας. Δεν την ακολουθώ στο Instagram, αλλά ακολουθώ ένα fan page της» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το STAR και την μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ για το My style rocks, ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της;

GNTM: Η επική αντίδραση του συντρόφου της Κέισι όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι! «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε την επική αντίδραση του συντρόφου της όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι, GNTM! Ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά: «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η καλλονή Κέισι έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και μάλιστα ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον σύντροφό της και την αντίδραση του όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι, αλλά και ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Η Κέισι για την ανακοίνωση της στον Δημήτρη είπε χαρακτηριστικά:

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε «ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι». Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σα να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Το Δημήτρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη».

Ενώ, για την Κάτια είπε:

«Με την Κάτια έχουμε μιλήσει. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια. Δεν είμαστε κολλητές με την Κάτια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε στον ίδιο χώρο. Θέλοντας ή μη έχουμε ένα κοινό σημείο. Έχουμε βιώσει όλο αυτό μαζί.

Αν με ρωτήσεις τι δε μπορούσα σε μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι, δε θυμάμαι άσχημα πράγματα. Τώρα που είμαι από έξω πιστεύω πως καμία δεν είχε παραξενιές. Απλά μου φαινόντουσαν μέσα. Είναι τρομερό, δε ξέρω πως γίνεται. Σπίτι με την Κάτια ήρθαμε πιο κοντά πολύ πριν το Μιλάνο. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια αρκετά».

Δείτε σχετικά βίντεο:

Δείτε επίσης την ανάρτηση με τον αγαπημένο της που προκάλεσε "πανικό"!